0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vsc değil TRc devreye giriyor .Patiye düştüğün için... Vergiler olmasa 1,8 2,0 larına binsek güzel olacak.
sanırım 12 saniye sürüyor. vites değiştirirken de zaman kaybetmişsiniz devir kesici devreye girmiş.
4 vitese kadar çıkmışsınız sanırım ama bana çok ama çok düşük geldi 3 viteste 7000 devirde süratiniz 90km/h filan 4 vites 120km/h
abi birdaha bakarsan 2. vites 110 gördü araba
valla şok oldum ,avansisin 2. vitesde 110 km yi görmesi beni çok şaşırttı ,
pedalına sağlık ..Benzinli araç nasılda belli.
he abi bir ara anti patinaj devreye giriyor orda devir dşüyor onu vites değiştirme sandın herlde
Evet devir saatine göre yorum yaptım vites değişmesi gibi algıladım bizim araçlar da anti patinaj sistemi yok ve ona göre de 4 vitese çıktığını düşündüm. Durum böyle olunca da çok düşük geldi. Fakat yinede her ne kadar performansı yeterli gibi görünse de bana göre daha öncede bir çok konuda tartışıldığı üzere Avensis'te olması gereken 2.0 hacimli bir motordur. Fakat ne yazık ki ülkemizdeki vergiler yüzünden bir çok araç firmaları D sınıfı araçlarına 1.4 turbo motorlar dahi kullanıyorlar. Honda hariç.
sağol abide seninki lpg de ağlatır benimkini gibime geliyor 2.0 nasılsa o
valla o kadar bilmiyorum abi işte esp devreye girincede o ışık yanıyor heralde esp artı trc vsc diye geçiyor toyotada kesinlikle abi 2.0 ı süper olur ama malım benzin 5 lira
Bilmediğim için soruyorum vsc yada trc off düğmesi yokmu? Varsada kapatmayı unuttunuz sanırım. Bu arada 1.6 lt için performansı çok iyi kazasız belasız sürüşler...
basıyor abi de devir kesiyor 108 km gibi tam 110 basmıyor forum kuralları gereği rakam vermiyorum ama son ibre eksi 40 ı 5. viteste çok rahat buluyor 6 ya gerek kalmıyor.
Vites oranları 6 vites bir araç için çok uzun biraz daha kısa olsaydı daha seri olabilrdi.