0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
banada hayrınıza bir model önerin..Fİyat çok sorun değil.Ayrıca birde bunların usb girişli video oynatanları varmıs.Dİger sorum navigasyonlarda çncelik olarak neye bakalım.Harita destegını hangi firmanın verdiğine mi veya başka bir nokta mı..
Abi format attıysan iş biraz sakat Servise vermen lazım
yav haritayı falan yükledim yine ama senkronize edemiyorum trkiye haritası kilitli onuda çözemiyorum senkroniize etmek için pv ye bağlamak lazım ama bağlantıyı görmüyor anlamadım gitti
Allah kolaylık versin abi Bende birkere format attım sonrası yalan oldu servis yazılıma 200 lira istedi
Mehmet bu tarz durumlar için önce makinayı yedeklemen gerekiyor.. Program tanımasa bile hafıza kartını kopyala. Bende de el tipi bir cihaz var harita yüklemeden önce mutlaka yedeklerim. Zaten flash bellek gibi görüyor.
abi hani ara programı var ya harita güncellemek için orada görmüyor bağlı değil diyor ama diğer tarafta hafıza kartı olarak görüyor
Siteye kaydını yaptırdınmı ? üyelik ve cihazı siteye kayıt gibi.
bende geçen ay NAVKİNG NAV66 aldım. elime geçtiği anda İGO PROMİO başarsoft haritası yükledim. EDS kameralar yüklü. ben çok memnunum. navigasyonlarda en önemli şey harita yazılımı oda malum başarsoft olmalı. başarsoft değilse harita navigasyonun markası ne olursa olsun hiç bir işe yaramıyor maalesef. cihazdanda genel anlamada memnunum ama şuan alsam kamera bağlanabilen bir navigasyon cihazı olırdım.
mehmet bey forumlarda aratırsanız modelinize uygun yazılımı hiç bir ayar yapmadan SD kartınıza yükleyerek sorunsuz kullanabilirsiniz. ben öyle yaptım