0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence gayet iyi duruyor ama hemen çıkmasa iyi olacak diye düşünüyorum malum yeni aldım arabayı pardon Safiri.
umarım ön far grubu ve arasındaki ızgara bu şekilde değildir. tam bir facia. corolla hb'den sonra yerine gelenler hayal kırıklığı bence. her zaman olmuyor demek ki.
böyle gelsin cam tavanda olsun 1.6 120 beygir dizel tam otomatik olsun yarın satıyorum benimkini arkayı görmedim ama yandan pek hoşuma gitmese de beğendim ben baya ön taraf sonunda hello kitty görünümünden çıkmış gibi gerçi ben kendi aracımın da önünde oynama yaptım ek bilgi şu anda bmw ile olan ortaklık sonucu Türkiye'ye gelen 116d ile aynı motoru auris ve corollada kullanılma ihtimali çok yüksek 116 hp 260 nm tork yenileri uçurur 1 serisinde teknik verilerinde 0-100 ü 10.5 saniye son hız 195 km. olarak gözüküyor sadece düz vites mevcut bmw de şu anda şehir içi 4.4 şehir dışı 3.4 karma tüketimde 3.8 bu motoru toyota kullanırsa satışları katlar demedi demeyin donanım listesini de iyileştirirler umarım bir cam tavan falan fena olmaz hani