0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar aracım 90000 de enson 50 binde servise gimiştim.Şimdi gidecem genel bakım için corollada kaç benzin filtresi var ben 2(biri depo içi) diye biliyorum,hiçdeğişmedi değiştirmek istiyorum.Şanzıman yağı ne zaman değişmek gerekir tesekkurler.
yanlış anlatmışım servid derken toyota yetkili servisi demek ıstedım 40 km zarfında yağı vs. değiştim canım okadarda değil 80 bınde yağını değişirken ustaya benzin filtresinide değiş dedim abi bunda benzin filtresi yokki dedi o açıdan sormuştum.
Benzin filtresi olayına açıklık getirecek biri varmı forumda acaba? benim aracımda 103 binde(corola hb), daha önce benzin filtresi değiştimi bilmiyorum, değişim periyodlarını ve az çok kaça malolacağınıbilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Kullanıcı el kitabının arkasında km ye göre değişmesi ve kontrol edilmesi, gerekiyorsa değişmesini gösteren çizelge mevcut. Oradan aracınıza göre kontrolünü yapabilirsiniz.
Teşekür ederim Emre, elimde kullanım kitapçığı yok netten indirdiğim manuel mevcut, akşama bir bakayım çizelge varmı diye,olmadı bizde bir götürelim ücretsiz check-up'a arabayı, yetkili servis harici bulabilirmiyiz acaba benzin filtresini.
80.000 de depodaki benzin filtresi değişmesi gerekiyor bunu biliyorum ama 125bide hala değiştirmedim
Düplü mü?
benzin benzin
Artık değiştir de motora yakıt gitsin.