Toplam Oy Verenler: 15
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hiç anlamam desem abi ne işe yarar ki temelden eğitim almam lazım galiba
elime gelsin de abi bol bol rahatsız ederim seni
Serdar telefonu kurcalamaktan beni rahatsız edecek vaktin olmuyacağı için kafam şimdilik rahat
abi bugun galaxy ace aldım cok hoşuma gitti kampanyadaydı 500 tle'ye aldım uygun mu
Ooo çok iyi tercih kardeşim. Android kardeşliğine hoş geldin İstediğin bir konu olursa yardımcı oluruz
helal serkan abi Mahmut abi korktu hemen başını agrıtıcam diye
Yok Serdar ben şaka yapmıştım istediğin zaman özelden olsun burdan olsun sorularını cevaplarım ama şimdiden söyleyim root muş rom muş gibi şeylere girme telefona hasar verebilirsin en iyisi kiese bağlarsın güncelleme varsa yaparsın yoksa kullanmaya devam edersin ilerde tam çözdün mü root olayınada girebilirsin ama bence fazla kurcalama . Ben sorularını peşin cevaplayim en iyisi .Root : telefona maksimum erişim sağlayan işletim sisteminde bir değişiklik bende tam bilmiyorum bir ara yaptım ama sonra iptal edip orjinal rom yükledim .Rom : İşletim sisteminin kendisi nasıl windowsta xp , vista , 7 gibi sürümler varsa androidde de misal veryorum 2.3.3 jvq rom , 2.3.5 jvt rom gibi rom lar var .Şimdilik bukadar bundan sonra takıldığın yer olursa sen sor biz Serkan abiyle cevaplarız . Abi şu son cümlen bana ilaç gibi geldi .