Toplam Oy Verenler: 15
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi bunları nasıl ögrencem hiç anlamam ki
nasıl yani
Serdar galaxy wifi adı üstünde sadece wifi bağlantısı kullanan küçük bir tablet skype gibi programları kullanarak telefon edebilirsin ama bir wifi ağına bağlanman gerekir ondan cep telefonu olarak kullanamassın .
Mahmut haklı telefon özelliği yokmuş
Galaxy S WİFİ de telefon özelliği yok tablet pc nin küçüğü diyebiliriz .Galaxy S I9000 kullanıcısı olarak galaxy S tavsiye ederim .Eğer bütçe galaxy S I9000 ne izin vermiyorsa Galaxy ace tercihiniz olabilir . Tabi son karar yine sizin .
Bende nası bu kadar ucuz diyordum, 1 ghz işlemcili telefon 400 TL
Abi Allah için telefon demeyin şuna bildiğin tabletin küçültülmüşü . Neredeyse tüm özellikleri galaxy s le aynı galaxy s 1000-1200 tl .
Ben buna telefon demeye devam edersem birkaç kişi fiyatına kanıp alacak
Alırlarsa eni sonu öğrenirler telefon olmadığını gerçi biraz geç olur ama ne demişler geç olsun güç olmasın .
ya abi o telefon değilmiş ki bugun baktım arama falan yapılmıyormuş..Kafama göre birşey bulamadım nokıa c5 vardı dokunmatik ısınamadım onada haftaya doğu banka gidicem bakalım ne alıcam
abi dediğim gibi 400 yada 450 fazla cıkaramam cıksada vermem o kadar para
Dokunmatik ise tercihiniz Samsung Galaxy Ace i kullannan biri olarak tavsiye ederim.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan .Çok iyi fiyata almışsın 1 ay önce 600 ün üzerindeydi fiyatı .
sağol abi herkes öle dedi