0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok teşekkürler aldım.
Alperen bey sizinle konuşmak tartışmak çok güzel ... Sizinle alakası olmadığını biliyorsunuz , ben numaramı d4 lü avensis sahibi olup ta lpg olayını merak edenlere yardımcı olmak için yazmıştım fakat bir gün tanımadığım biri bir dolandırıcılık girişiminde bulundu o yüzden kaldırdım. Mail adresinden geçen ay yaklaşık 10 kişiyle konuştum konuyu . Daha sağlıklı. Zaten sizin bende numaranız kayıtlı benimki de sizde olması lazım.. İzmir olayına gelince çok yerini bilirim ilçeler dahil ama bir İzmirde ne yenir nereye gidilir bilmem. Daha çok doğa sever olduğum için piknik yapılcak yerler favorim bir mangal patlatırız ayak üstü sorun değil.
Ben teşekkür ederim.. Bu arada avensis şeytan kare sinde kadro tamam..Ben-Çetin Abi-Aperen bey-Can abi okey mı oynasak ne yapsak ? bir avensis söz konusu olunca çöküyoruz konuya vallaKonu sahibi bile yokken biz burdayız.
Keh küh:)
Çoğunluk istanbulda olduğuna göre Tophanede dumansız hava sahasında okey oynayabiliriz aslında.
Ayrıca izmire gelelimde kordonda çekirdek çitlesek yeter.
+1şeytan karesi, muhteşem 4lü,... Avensis 4'lüsü, çok güldümokey, olur, king olur, İstanbul-Ankara-İzmir olur, dumanlı da olur, dumansız da olur,
Can abi fire verdi bile..Abi (izninle ) çekirdek kolay ama akşamları güzel oluyo o iş Çetin abi uyarım her türlü diyor helal Çetin abi..Forum ekibi bazen Ayvacık tarafına geliyo eğer denk gelirse bu kareyi kuralım orda
Gönül diyor ki her yol avensis, şartlar da müsait olursa kare de olur üçgen de (3-5-8 oynarız)
Arkadaşlar kağıt oyunları kültürüm pek yoktur lakin oynatırsanız öğrenmeye çalışırım.Bu arada en orta yer bizim buralar gibi gözüküyor herkes için:)
Geyikli Kerem'cim..
Abi birde voltran vardı onuda oluştururmuyuz?Can abi sıkıntı yok.. Gedikli bozcaada mıydı o taraf baya hoşuma gitmişti .. Olabilir aslında.
ben briç oynarız demiştim
eh diyim:)
FSI motorlarada sadece bu oluyormuş dediler. Direk LPG ile çalışıyor benzin koyma alma durumu yok Bugün tavan döşemesini ustaya bıraktım çıplak fotoğrafları paylaşacağım
Ayıp ettiniz Kerem bizim buralar daha uygun ben demedim mi?