0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nasıl yani e hani takılamıyordu?
6500tl.ye takılabiliyor demek, takılamıyor demenin başka yolu
Kerem bey sizin motor ikaz ışığı yanıyormu acaba?
Peki araca takıldıktan sonra tüm D4 motorlarda aynı başarı sağlanıyor mu?
Yani atıyorum tüm avensislerde aynı başarı sağlanıyor mu?
Şu an için değil ama işte ileride ihtiyaç durumunda olursam aklımın bir kenarında olsun Kerem'cim.(müsade edersen artık bey sözünü kaldırmak istiyorum izninle)Birde takıldıktan sonra atıyorum kaç km sonra ayar yapılıyor?
Can bey ne demek o kadar muhabbetimiz var tabiki.. Aslında forumdaki bir kaç abimle devamlı telefonlaşır olduk size özelden gönderiyorum numaramı lazım olursa diye.. Gelelim sorunuza..Normalde 2000 km olması lazım ama ben çok yakıyor abi bu dedim daha önce gittim. Daha önce 2 -3 kere gittim kendi aracını inceledim (d4 avensis elegant ı var) nasıl biri, işçiliği nasıl die .. Kaç tl yakacağını söylemişti bana o rakamı geçince bende (1000 km civarıydı yanlış olmasın) ayara gittim. 10 binde bir bakımı var filtre temizleniyor değiştirmek istenirse 50 tl civarıydı. Ben ordayken anlattı 40 bin km olmuş adam taktıralı abi bu lpg ye birşey yapıcaz mı die? Oda fitreyi değiştir yada bir temizle artık demiş baya gülmüştüm... Hoşuma da gitmişti açıkçası.
Kerem Beyi birkaçkere arayınca ben , imzasındaki telefon numarasını kaldırdı heralde Şaka birtarafa , sağolsun beni sabırla uzun süre dinledi telefonda . Kendisine gerçekten teşekkürü borç biliyorum. Birgün izmire gelirsem mutlaka tanışmak isterim .