Gönderen Konu: 2011 corolla bluetooth sorunu  (Okunma sayısı 4513 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
2011 corolla bluetooth sorunu
« : Nisan 04, 2012, 21:05:56 »
İyi günler daha önce nokia 6600 telefonum vardı. telefonu arabadaki bluetoothile eşleştirmiştim ve arabaya her bindiğimde telefonun bluetoothu açıksa kendiliğinden hiç bir ayar yapmadan arabaya bağlanıyordu. Telefonumu değiştirdim ve galaxy w aldım. yeni telefonumu arabaya tanıttım ama her defasında arabaya tanıtmadan bağlanamıyorum. direksiyondaki konuşma işaretine dokunduğumda telefona atadığım sesi söylememe rağmen bağlanmıyor. cihazı resetledim otomatik bulmayı açtım ama yine olmuyor. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Toyota Club Türkiye

2011 corolla bluetooth sorunu
« : Nisan 04, 2012, 21:05:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla bluetooth sorunu
« Yanıtla #1 : Nisan 04, 2012, 21:44:43 »
Ufuk bey kullandığınız başlık şöyle olsaydı keşke "bluetooth'umu telefonuma tanıtamadım yardım" bluetooth sorunu yazdığınızda sanki 2011 corollalarda bluetooth sorunu varmış gibi algalnıyor. Beni lütfen yanlış anlamayın bu konuda yetkili ve görevli de değilim zaten ama bazen belki bizler de yapıyoruz toyotayı çok yerden yere vuruyoruz. Bunu forumda kaldığınız süre boyunca görecek ve beni dahada iyi anlayacaksınız. Benim bulunduğum ilde de Toyota servisi yok ama burda satış bayisi var bende bluetooth ayarlarımı yapamadığım zaman oraya gidip halletmiştim. Sizinde bulunduğunuz yerde servis yada satış bayisi varsa oradan destek alabilirsiniz. Sizi yanlış yönlendirerek iyice çıkmaza sokmak istemem. Umarım sorununuz çözülür. Hoşçakalın.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 04, 2012, 21:50:04 »
gökhan bey yanlış anlatmışım haklısınız. Ama bulunduğum yerde malesef ne servis ne de satış temsilciliği yok o nedenle sizlerden yardım bekliyorum. iyi akşamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 04, 2012, 21:52:04 »
gökhan bey yanlış anlatmışım haklısınız. Ama bulunduğum yerde malesef ne servis ne de satış temsilciliği yok o nedenle sizlerden yardım bekliyorum. iyi akşamlar.

Bilen arkadaşlar sizi yönlendireceklerdir muhakkak. Beni haklı bulduğunuz içinde teşekkür ederim. Hoşçakalın.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG