Gönderen Konu: bagajımın içine sızan su problemi  (Okunma sayısı 970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • volswagen bora
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
bagajımın içine sızan su problemi
« : Nisan 04, 2012, 20:38:27 »
98 model xei; aracı yıkadıktan sonra veya yağmur yağdığı zaman resimlerde görünen yerlerden içeriye (işletmenin olduğu yere değil) su sızıyor 1'inci resimdeki köşem kırık sağ tarafta kırık yok ama her ikisi de içeri su alıyor silikon sıktırsam diye düşünüyorum, farklı bir önerisi olan veya böyle bir problemle karşılaşan büyüklerim yardımcı olabilirse memnun olurum . .
(yanlış yere açtıysam konuyu özür)

Guğoj

Toyota Club Türkiye

bagajımın içine sızan su problemi
« : Nisan 04, 2012, 20:38:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: bagajımın içine sızan su problemi
« Yanıtla #1 : Nisan 04, 2012, 22:11:20 »
arkadaşım benim anladığım senin aracın arka paneli değişmiş yani plaka sacıda deniyor orası ile farların bağlı olduğu sacın birleştiği yerde macun olması lazım varsa bile deforme olmuş arka stopları söktürüp dediğim birleşme yarine oraya ait macun var eskisi kazınıp yenisi sürülmesi lazım boyacına git o anlar zaten suyun geldiği yeri aman farların kenarına slikon falan sıkayım deme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • volswagen bora
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2012, 16:55:10 »
arkadaşım benim anladığım senin aracın arka paneli değişmiş yani plaka sacıda deniyor orası ile farların bağlı olduğu sacın birleştiği yerde macun olması lazım varsa bile deforme olmuş arka stopları söktürüp dediğim birleşme yarine oraya ait macun var eskisi kazınıp yenisi sürülmesi lazım boyacına git o anlar zaten suyun geldiği yeri aman farların kenarına slikon falan sıkayım deme

lambalarıma baktım ikiside farba marka orjinal diye düşünüyorum, evet macunlar deforme olmuş olabilir veya başka problemde olabilir ustama baktırayım bakalım ne çıkacak . . bilgi için teşekkür ederim.
Guğoj

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2012, 17:08:40 »
Temizlenip güzelce macunu sürülürse sıkıntı kalmayacaktır :) Bu arada işletme değil Stepne :)