0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hande abla bu Norveçli Bilim Adamları topluluğu her otu b.ku eşeliyor bence bunlarda bir i.nelik var adam gibi birşeylerle uğraşmıyorlarda nerde saçma şey var dur bunu kimse araştırmamıştır biz yine ilk olalım diyemi yapıyorlar nedir ben uyuzum bu guruba zaten boş gezenin boş kalfaları yahu
Ben anlamam İsveç NorveçÖksüz kuzu olmaz öveçBırakmalı bu işleriGönderdim fırına güveç
Çok yakmayan, 4000 motorluk 4x4, ayrıca vergisi az olsun, altı yüksek ama viraja iyigirsin, sunroof olsun ama güneşi yakmasın, lastikleri kalın olsun ama 100 lira olsun... İşte bunun gibi bir şey Haaa! unutmadan terletmeyen deri koltuk da istiyorum.
aa bu başlığı unutmuşum....hala bulmadı şelepsisler dimi?yüksek ökçe ve platform ayakkabıyla araba kullanırken pedalın yükseleceği bir mekanizma icadetsinler...
Ama Japonlar öyle bir ürün geliştirdiler ki dillere destan. Bir kız arkadaşın oluyor ve hiç konuşmuyor üstelik ne giyeceğine sen karar veriyorsun.
http://youtu.be/_LqF_1DTu3s Piyasaya ciksin alip ilgili arkadaslara hediye edecegim. Hakki reis Tuvalette gazete okuma duzenegi Mali abi islak bot ve eldiven kurutucu Hande hanim kolluklu battaniye Ilke lazerli makas Acd ve Sercana dondurma toplari bulusmalarda top oynayip dondurma uretirler Bulusmalara gelen herkese otomatik dondurma kulahi (dondurmalar Acd ve Sercandan ) Ahmet Guve sana uygun bir icat bulunamadi abi artik sen bisiler uretirsin. Kendimede alarmli dambil alayim.