0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alırken en büyüğü civarında alın bence 1 kg lık yangın tüpü en fazla 20 sn dayanır. Zaten o telaşla yarışı boşa gidiyor lazım olmaz olmaz kırk yılda bir lazım olur. Ozamanda tıss sesini duymamak için 6 ayda bir başlıktaki saati kontrol etmek gerekli. Maddi durumunuz elveriyorsa direk karbondioksit gazlı olan (yeşil tüpten-firmaya göre değişir ama) alın. Bilinen kırmızı tüpler ABC denilen kuru tozdur.Sıktığınız anda içi çamaşırınıza kadar tozu işler .Aynı şekilde araç içinde sıkılan yeri berbat hale getirir. Karbondioksit gazlı olanlar ise sıktığınız anda alevle yanan madde arasına girer ve ortamı soğutur. Fiyat biraz farklı olsada etkisi daha hızlı ve güzel.Elinize falan sıkarsanız elinizi de dondurur. Fabrikada tüplerin periyodik bakımında doluma gidecek tüpleri boşaltması zevli oluyor.
Murat Bey; tüp yok. Ama şansınızı deneyin. Bursa Çavdarlı vermedi. Trafik setini bile ben istedim.
Bu yangın tüpünü nereye koydunuz acaba arkadaşlar ben stepmenin oraya koydum ama çıkıntısı oldu bagaj hafif yukarıda duruyor.
Arkadaşlar o çantadaki 1 kg yangın söndürücü kendini söndürmez.. Lütfen trafik ve ilkyardım setinizi tam ve kaliteli olarak gerekirse para verip alınız.. Evett eşantiyon olanlar vizeden geçmenize yarar ama başka bir işe yaramaz inanın bana..