0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabamotor hortumları dedim özel bir adı var mı bilmiyorum...kaput altına biraz renk gelsin diye renkli hortumlardan düşünüyorum ama bu hortumları nereden alabilirim ne diye aratıcam bulamadım birşey buldum silikon hortum diye birsey ama uygun mu bilemedim yardımlarınızı bekliyorum.
umarım faydası olurhttp://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=silicone+hose&_sacat=0
ne hortumu? radyatör mü yağ mı sumu ?Orjinaliyle fazla oynamaya gelmez yolda kalırsan aileden tepki alırsın gecenin köründe..
Tamam tesekkurler cok iyi oldu bu iş
estağfurullah yapınca fotoğraflar koyarım ama daha bir aya ancak yaparım okul bitince yani
Boya falan yapma delilik olur yanar falan al temiz renkli boru hem boya tutmaz o tip borular'a yağlı bilmemnedir
Ben boyamayı denemiştim sonuç hüsran radyatör ek depodan gelen hortumda delik var kastırınca kaçak yapıyor onun dışında sağlam ama bu sene bende el atabilirim lazım şart banada...
kardeş sen neyle boyamıştın?
bu tip motor sisteminin hortumları yüksek ısılara dayanıklı üretiliyor diye tahmin ediyorum orjinaliyle oynamak çok tehlikeli olur kanaatindeyim. örnek verecek olursak bende hyundai era vardı. turboyu patlatmıştım turbo pervanesinden kopan parça, turbo ile int coolerı bağlayan hortumu delmişti. orjinaline 180 tl para istediler bende yan sanayi alayım dedim. yan sanayiyi incelediğimde o kadar dandiktiki o basıncı kalıramayacağını düşünüp orjinalini aldım. yani olayın özeti o hortumlar çeşitli sıcaklık basınçlara göre üretilmiştir. yan sanayi kullanırsanız sııntı olabilir.
Üni işi sıkıntı