0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
F1'den çok daha keyifli olduğu kesin
Ayneen reise katılıyorum.Doğancım bu güzel haber için teşekkür ederim, artık ülkemizde de bu tarz yarışların olması gerektiğini düşünüyorum çünkü İstanbul Park o şekilde ölece duruyor asfaltı çürüdü artık kullanılmamaktan.
İstanbul Park denilince aklima geldi, belki burada bilen birisi vardir.Ben gitsem kendi aracimla İstanbul Park pistine cikip tur atma sansim var mi? Varsa gereksinimleri nelerdir?
Kendi aracınla çıkabilmen için aracın oraya kayıtı olması gerek üyelik gibi bir şey net olarak bilmiyorum ara sor en temizi.
Aslinda uzun bir prosedur degilse araclarin tur zamanlarini karsilastirabiliriz, bence cok eglenceli olur. Hem pist ortami, bu siralar cok konusu gecen yuksek hiz mesajlari icinde zemin olur Karting pistlerinde gayet iyiyim, pist ortaminda buyuk zevk alirim gibi geliyor bana.
Gökhancım öyle bir şeyi biz yapsak bence sonu iyi bitmez çünkü herkes eğitimi almış değil ve gaza gelip yanlış hareketler yapılabilir, Prosedürün bir hayli uzun olacağını düşünüyorum.
Benimde tahminim zaten piste cikmadan once en az iki gunluk bir egitim olacagi yonunde. Ben bu isi arastiririm
İyi olur hatta süper olur merakla beklemedeyim.