Gönderen Konu: YGS!!  (Okunma sayısı 1093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Unutmayın, 5 Neden 1 Keşkeyi doğurur...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
YGS!!
« : Mart 31, 2012, 20:55:24 »
Malum yarın saat 10'da sınav var :D
Ygs'ye giricek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.Umarım sonuçlar herkesin gönlüne göre olur  :)

Toyota Club Türkiye

YGS!!
« : Mart 31, 2012, 20:55:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Unutmayın, 5 Neden 1 Keşkeyi doğurur...
Ynt: YGS!!
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2012, 20:57:09 »
Kusura bakmayın konu yanlış yere açıldı galiba.Yönetici arkadaşlarımdan ricam; taşırlarsa sevinirim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2012, 20:57:55 »
Tüm gençlere başarılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2012, 21:01:55 »
Basarilar herkese.

Bende musait oldukca giriyorum sinava, yarin da girecegim. Kendimi tartmak iyi oluyor :)

Ben anladim ki bu sinavda basarisizligin en onemli sebebi stres. Stressiz girdigim gecen seneki sinavda (Hali hazirda universite ogrencisi olmamdan dolayi) kazandigim seneden cok daha iyi bir derece elde ettim. Sifir calisma, sifir stres, sonuc harika  ;)
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 01, 2012, 01:37:28 »
Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 01, 2012, 10:08:17 »
Ben de tüm YGS'ye giren gençlere ve oğluma başarılar diliyorum.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 01, 2012, 10:24:57 »
Öğrencilerime ve tüm gençlere başarılar diliyorum.
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #7 : Nisan 01, 2012, 10:38:10 »
Allah herkesin gönlüne göre versin. Zor bir süreç.
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Nisan 01, 2012, 13:30:24 »
Sinavla ilgili taze yorumlara baslamak istiyorum hemen;

Ben ilk defa bir test sinavinda zaman darligi yasadim. Sayisalciyim, turkce ve sosyal bolumune 1 saatten az bir sure ayirabildim.

Turkce; yarisina bakabildim, uzun ama kolay sorular vardi gorebildigim kadari ile.

Sosyal; ben sayisal olmama ragmen tarih ve felsefede tam puan yapardim hep, bu sefer ozellikle zorladi. Cografya ne kolay ne de zordu, okudugum bolum cografya ile de ilgili oldugundan biraz ekstram oldu. Hidrojeoloji ile ilgili kotu anilarim depresti bir an.

Matematik; eminimki 1 veya 2 tane hatali soru cikacak bu bolumden. O kadar inat etmeme ragmen cozume ulasamadigim (ulastim fakat siklarda yoktu) ve %90 emin oldugum birkac soru vardi. İslemler uzundu, cok zaman kaybettiren bir bolum yapmislar, fakat sorular genel anlamda kolaydi diyebilirim. Geometri ise tatli sert olmus, kolayi da vardi zoru da.

Fen; Fizik kolaydi, gecen senede en yuksek netim fizik bolumunden cikmisti (sayisal bolumde) yine aynisi olacak sanirim. Ki fizikte kendimi cok iyi gormem ben ama cok kolay soruyorlar sanirim. Kimya'yi bu sene zorlastirmislar, cok bilgiye dayali olmus, LYS Kimya gibiydi diyebilirim. Biyolojiyi de gecen seneye gore biraz dozajini arttirmislar ve bilgiyi on plana cikarmislar. Bana kalirsa kimya ve biyoloji LYS'de gecen senelere gore hafifler bu sene.

Genel olarak bakarsak, bu sene bence taban puanlar gecen seneye gore dusus yasar. Tabi LYS'nin de ayni hamurla hazirlanacagi ongorusunden cikariyorum bu sonucu. Eger ki LYs hafifletilirse o zaman tercih yapmadaki bilgi ve tecrube on plana cikacak ogrenciler icin.

Ve tabi bence.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #9 : Nisan 01, 2012, 13:35:29 »
Matematikte hatalı olduğunu düşündüğün sorulardan aklında kalan var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Nisan 01, 2012, 13:39:41 »
Matematikte hatalı olduğunu düşündüğün sorulardan aklında kalan var mı?

Sorulari malesef hatirlamiyorum, zaten zamanin daralmasi oylesine girdigim sinavda bile strese girmemi sagladi okudugum sizel sorularin bazilarini anlayamadim bu sebeple.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 01, 2012, 22:04:28 »
Tekrar merhaba herkese. :) Bende Türkçede zaman çok kaybettim umarım iyi gelir sonucum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 01, 2012, 22:49:28 »
Ben sınavda görevliydim,sınavdan çıkma yasağı olduğu için yan sınıfta maalesef gencin biri altına kaçırdı.
Kuralları abartmamak lazım...
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 01, 2012, 22:52:09 »
Ben sınavda görevliydim,sınavdan çıkma yasağı olduğu için yan sınıfta maalesef gencin biri altına kaçırdı.
Arkadaşımın sınava girdiği sınıfta 4-5 kişi aynı olayı yaşamış sınıf rezalet olmuş camlar açılmış gerçekten komik ve saçma bir durum
Benimde sınavım iyi sayılır türkçede çok zaman kaybettim 65 dakika sürdü matematiğe fazla zaman ayıramadım :(
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 01, 2012, 23:36:23 »

Ee yuh yani.Bende su götürdüm ama içmedim benimde başıma gelmesin diye :) Kurallarda ve sistemde rezillik diz boyu malesef.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #15 : Nisan 01, 2012, 23:44:44 »
Matematik açısından sınav beklenenden çokta farklı değil. Geometri 1 soru fazla. Zorluk olarak önce ki yıl referans alındınğında bu yıl daha kolay denebilir. Elbette baskı altında ki gençlerimiz açısından baktığımızda durum farklı değerlendirilebilir. Görülen o ki öğrencilerimiz matematikten çok türkçeden yakınmaktadırlar. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 02, 2012, 10:21:20 »
türkçeye fazla vakit ayırdım matematiğin yarısını yapabildim. bakalım herşeyin hayırlısı
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 02, 2012, 11:04:24 »
benimde kız kardeşim girdi dün sınava. . yapılan güvenlik kontrolleri adı altındaki birçok şey çok saçma.. sınıflara girmeden önce gayet sakin olan çocuklar o arama kuyruğuna girdiklerinde nasıl panikliyorlar görmeleri gerekir. kendi kız kardeşim sınavdan çıkıp boynuma sarılıp yarım saat boyunca ağladı stresten. o anki ruh haliyle hiçbişey yapamadım.. kolaydı ama yetiştiremedim zamanı, sınıfa girince 20 dk ellerim titredi okuyamadım soruları demeye başladı ( bizimki biraz fazla heyecan yapmış  :-[ )

kendine geldikten sonra ne yaptığını daha net görmeye başladı.. genel olarak Türkçenin zaman aldığını ama kolay olduğunu, yine tarihle coğrafyanın kolay olduğunu ama felsefede zorlandığını söyledi. matematiği çok seven ve yapabilen biri olmaması nedeniyle 10 soru yapmış yaptıkları emin oldukları.dil bölümü olduğu için çok da etkilemiyor. biz hedeflediğimiz netlere ulaştık gibi sınavda..

sıra 2. sınavda umarım bütün çocuklarımız için en güzeli olur..

birde şunu vurgulamak isterim. ailelerin birbirine destek olması çok güzel. çocuklarının yanında olduklarını göstermesi ama sınava tüm aile fertleriyle beraber gelip cocuklarını sınava uğurlamaları o çocuğu daha fazla etkiliyor. sınav öncesinde benden beklentileri çok büyük ya başaramazsam onları üzerim gibi kaygılara kapılıyorlar. heleki anneler kesinlikle çocuklarıyla birlikte gitmemeli sınav yerine. cocukları içeri girmeye başlarken annelerin gözünden yaşlar süzülüyor. dün kaç kişiyi bu şekilde gördüm.çocuklar motive olmak yerine akıllarını dışarıda bırakarak giriyor içeriye. kaç kişi annesine uzaklaş yanımdan dedi. bunlar benim gözlemlerim tabiki..
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 02, 2012, 21:35:44 »
Sınava giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun, ben de sorulara şöyle bir göz atma fırsatı buldum, özellikle Türkçe'de sorular gereksiz uzundu... LYS olsa anlarım (malum herkes sadece alan sorularına bakacak) ama burada çocuklardan o uzun soruların tümüne cevap verebilmelerini beklemek işgüzarlıktan başka bir şey değil.
Ayrıca size sınavla ilgili başka açıdan değişik bir haber: ÖSYM'nin geçen sene Şubat ayında başlattığı uygulama ile öğretmenlere mümkün olduğunca farklı okullarda ve en az görev verme ısrarı yüzünden İstanbulda çoğu okula görevli bulamadılar :D :D :D Arkadaşların çoğunu Cumartesi akşam saat 6'dan sonra İstanbul ÖSYM bürolarından arayıp resmen yalvarmışlar, daha düne kadar öğretmenlerine güvenmeyip burnundan kıl aldırmayanlar bu gidişle sonraki sınavlarda görevlendirecek hiç adam bulamayacaklar...