0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence bir elektrikcinin eli değmesi lazım sanırım kablolardan bir yada bir kaçında kaçak var buda kısa devre yaptırıyor araca herhalde daha büyük sorunlar çıkmarmadan göstermelisiniz bence...
Hiç vakit kaybetmeden bir oto elektrikçisine gidip sorunlarınızı söyleyin ve aracınıza baktırın bence de aracınızda kısa devre var gibi allah korusun çok daha vahim sonuçlar çıkabilir yangın vb gibi.
Aracım 2004 verso 1.6 elegant:yetkili servis tamirat sırasında lpg yi devre dışı etmek için motor bloğundan lpg kaplolarını kesmişti. daha sonra bende lpg yi taktırdığım yerde, kesilen kabloları lehimleterek bağlatmıştım. bundan sonra 1 aylık sürede aşağıdaki durumlar 7-8 defa tekrar etmiştir. gözlemlediğim olaylar şunlardır:1)bazen araç boş viteste giderken öndeki araca sellektör yaptığım da araç stop ediyor2)bazen aracı kullanırken anlık (2sn) abs,vsc(viraj denge),trc off(anti patinaj) ışığı aynı anda yanıyor ve sönüyor.3)bazen aracı kullanırken anlık (2sn) abs,vsc(viraj denge),trc off(anti patinaj) ışığı yanıyor araç stop ediyor çalıştırdığımda aracın dijital saati sıfırlanmış oluyor(00:00)sizce aracım ne demek istiyor düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
lplpg yi taktırdığım yere (olgun lpg) gittim yaşadığım durumları ustaya anlattım. gözle görünür herhangi bir arıza olmadığını söyledi sonra lpg sistemini iptal ederek arabayı 1 hafta benzinde denememi istedi. benzinde şikayetlerin hiç birisi gerçekleşmedi.lpg ci garanti kapsamında aracın bütün lpg elektrik sistemini değiştirdi. şuan itibarıyla bir şikayetim yok
sizce aracım ne demek istiyor düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
"Sat beni sat artık" demek istiyor
Servis niye kablo keser onu anlamış değilim siz buna nasıl müsade ettiniz onu hiç anlamadım.bırak kabloları kesmeyi kapıyı sert kapasalar ağzıma geleni söylerim.şimdi aracınız allah korusun elektrikten kaynaklı büyük bir arıza veya yanma olsa kim karşılayacak?arkadaşlarında söylediği gibi işin uzmanına mutlaka gösterin tekrar geçmiş olsun.