0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle durumu açıklayayım arabada tesisat vs hiç birşey yok ses sistemi stock halde duruyor ilerde de değişmeyecek. Üzerindeki orjinal teypte daha full sesin 1/3 ü kadar bile açılmadı yani yüksek sesle müzik dinlemek gibi bir huyumda yok açıkcası çok hassas bir müzik kulağımda yok . Amacım biraz değişiklik ve usb sd karttan şarkı çalabilen bir teyp. Ne önerirsiniz?Mesela bugun teknosada piranhanın bir modeli 59 tl yi. A type yazıyordu usb den sd karttan ve aux girişinden çalabiliyormuş. Ne önerirsiniz?
Bütçe 100 liraya kadar
En yakin zamanda internet uzerinden oldugu kadar bir arastirma yapip sizinle paylasacagim.
Teşekkürler.Bu fiyat aralığında roadstar piranha gibi markalar var. Anlattığım özelliklerden dolayı bir pioneer alsamda tam verimle kullanamıcak olduktan sonra fazla bir para bağlamak istemedim
Ses sistemi isinin her zaman ileriye donuk yapilmasi benim sahsi tercihimdir. Onceki mesajda bahsettiginiz teybin anfi cikisi var mi bilmiyorum fakat ileride yeni bir degisiklik yapmaya karar vermeniz durumunda para verdiginiz urunun gerekli altyapiya sahip olmasi bir avantajdir.
Rca preout vardır diyor özelliklerinde. Sanmıyorum müzik tesisatı hiç ilgimi çeken bir mod değil. Birde aracın nekadar bizimle olacağı belli değil. Onu bilsem yatırım yaparım. Mesela şuan en önemli nokta yalıtıma birşeyler yapmak.
Muzik tesisati denilince akla gelen heryeri titreten bir bass, etraftakileri rahatsiz eden duzeyde yuksek ayarda acilmis bir muzik oldugu icin on yargi olusuyor. Muzik tesisati yapmanin asil amaci kaliteli ses almaktir. Lastik markalarinda oldugu gibi hoparlor vb. urunler ureten markalarinda bir tarzi vardir. Turk sanat muzigini kaliteli dinlediginiz bir sistemde pop muzigi yuksek kalitede dinleyemezsiniz, tabi ki tam tersi de gecerli bu durumun.Fakat kesin olan birsey var ki, sonradan takacaginiz bir ana unite %90 ihtimalle ses kalitesinde bir iyilestirme yapacaktir. Dezavantaji da radyonuzun eskisi gibi puruzsuz cekmeyecek olmasidir. Fakat anladigim kadariyla sizin icin onemli olan USB/SD/Aux gibi girisler.Piranha markasina genel bir yorum getirecek olursam, urunlerine sahip cikan bir marka fakat servis aglari yaygin degil. Ancak kargo ile sorun yasadiginiz urunu yetkili servise gonderebilirsiniz. En azindan 2-3 yil once boyleydi, resmi sitelerinden indireceginiz formu doldurup servise cihaz gonderebiliyordunuz. Ses konusunda hic tecrube etmedim Piranha'yi fakat orjinal teybe gore eminim ses kalitesi artisi saglayacaktir cuzi bir miktar da olsa. Ve sizin asil ilginiz olan USB/SD/Aux baglantilari yapmaniza olanak saglayacaktir.
Detaylı cevap için teşekkür ederim. Benim sorunum o zaten müzik kulağım pek iyi değildir. Mesela arkadaşım kaliteli bir kulaklık almış bende dinledim çok farkeden bir şey olmadı bana göre Ama arkadaş çok detaylı yorumlar yapıp bas iyileşti, tizlere bak falan diyebiliyor.Ben bir deneyeyim ozaman piranhayı. Tekrardan teşekkürler yardımınız için Birde bence kaliteli ses için önce kaliteli bir yalıtım yapıp dış etkileri kesmek lazım.Zaten yeterince gürültü geliyor arabaya
Tekrar merhaba,Piranha A Type icin pek bir veri bulamadim acikcasi, farkinda olup olmadiginizi bilmedigim icin genel bir bakis yapmak isterim urune;Urune genel gorus, fiyatina gore bir urun oldugu yonunde. Benim cikarsamam, muzikte pek bir kalite degisikligi yasanmayacak.Sonradan takilan her ana unitede oldugu gibi, zaman zaman radyoda parazit yasamaniz olasi.Cihazin CD girisi yok ve panel cikartilamiyor. Bu demektir ki teybiniz surekli aracta olacak.
Sağolun. Panelin çıkmadığını bilmiyordum ama sorun değil,şimdiye kadar orjianlide hiç çıkarmadık kapalı garaj olunca o açıdan bir sıkıntımız olmuyor. Radyo konusunda şuanda pek tatminkar değil zaten. Bizim antende sıkıntı olmuştu geri içine girmiyordu babam ucundan kestirmiş Birde Ankarada özellikle radar sistemlerinin olduğu yerlerde yoğun bir elektriksel gürültü oluyor buda parazite sebep veriyor.