Gönderen Konu: Polislere üslup ayarı  (Okunma sayısı 1129 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Polislere üslup ayarı
« : Mart 31, 2012, 14:01:57 »
İhbar ve şikâyetleri değerlendiren Emniyet Genel Müdürlüğü, genelge yayımlayarak çok sık eleştiri konusu olan mağdur vatandaş-polis iletişimine dikkat çekti, tüm teşkilatı uyardı.

SORUŞTURMA AÇILACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı genelgede, birimlere başvuran vatandaşlara duyarsız, umursamaz karşılık verildiğine dikkat çekildi. Vatandaşı olayın sonucuyla ilgili ümitsizliğe düşürecek ifadeler kullanılmaması, adalet sisteminin sorgulanmaması, vatandaşın dikkatsizliğinin eleştirilmemesi konusunda personel uyarıldı. Amirlere vatandaşa karşı olumsuz davranışa giren personele 'soruşturma açın' emri verildi.

'VATANDAŞI İNCİTMEYİN'

İl emniyet müdürlüklerine yollanan genelgede, polisin vatandaşla iletişimine ilişkin eleştiri ve uyarılar yer aldı. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gelen ihbar ve şikâyetler ile basında çıkan haberler sonucu personelin birimlere başvuran vatandaşa yönelik tavır ve davranışlarında hassasiyet göstermediğinin tespit edildiği belirtildi. Genelgede, "Personelin zaten mağdur olan vatandaşa karşı duyarsız, umursamaz bir şekilde karşılık verdiği, görevini yeterince yerine getirmeyen bir görüntü sergilediği ve teşkilatımızın itibarını zedelediği anlaşılmaktadır" denildi.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

Polislere üslup ayarı
« : Mart 31, 2012, 14:01:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: Polislere üslup ayarı
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2012, 14:19:34 »
kusura bakmasınlar adamına göre muamele yapıyorum ben polisler karşı
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2012, 14:41:14 »
kusura bakmasınlar adamına göre muamele yapıyorum ben polisler karşı
aynen onlarda adamına göre muamele yapıyor :)) o yüzden böyle zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2012, 14:58:14 »
tatlı dilden anlamayana acı dilden konuscaksın olay burda nedense coğu artist sankı onu allah yaratmamış.
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 31, 2012, 16:51:20 »
Benim bu yazidan anladigim Emniyet Mudurlukleri ve karakollara yapilmis bir uyari. Devriye polislerle ilgili degil gibi geldi.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 31, 2012, 17:25:38 »
Bana göre son dönemlerde alınan polislerle beraber polisin kalitesi düştü.Eski ve deneyimli olan polislere karşısındaki korktuğu için değil,hakettiği için saygı gösteriyordu şimdiki polislerin çoğu(hepsi değil iyileri mutlaka vardır) saygıyı korkutarak ve ona verilen yetkileri fazlaca kullanarak kazanmaya çalışıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 31, 2012, 17:37:07 »
Bana göre son dönemlerde alınan polislerle beraber polisin kalitesi düştü.Eski ve deneyimli olan polislere karşısındaki korktuğu için değil,hakettiği için saygı gösteriyordu şimdiki polislerin çoğu(hepsi değil iyileri mutlaka vardır) saygıyı korkutarak ve ona verilen yetkileri fazlaca kullanarak kazanmaya çalışıyor.

Kesinlikle katılıyorum. Hatta geçenlerde polisle bir münakaşam olmuştu. orda da dile getirdim. Jöleli saçları , kumaş pantolanlarını da düşürmüşler. Yüzlerine karşı da "Üniformalarınızın değerini bilmiyorsunuz" dedim. Gerçi anladıklarını pek zannetmiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 31, 2012, 21:04:27 »
Türk insanı, Askerleri  Polislerden her zaman daha çok sevmiştir gözlemlediğim kadarı ile, neden diye düşünürüm hep, cevabı bu genelgede saklı galiba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 31, 2012, 23:15:21 »
Çok yerinde bir uyarı olmuş. Sırf uğraşmamak veya görev yaptıkları bölgenin suç istatistiğini düşük göstermek için vatandaşı yıldıran polisler bu huylarından vazgeçerler inşallah.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #9 : Mart 31, 2012, 23:25:46 »
Eskişehir'de alınmış 2 yıllık eğitimden sonra bellerindekine güvenerek vatandaşı bezdiren, sanki bir şikayet üzerine arabayı çevirmişlerde ona göre muamele yapıyolarmış gibi arabada ailen varken bile ellerini terso yapıp kapıya yaslayarak arama yapan, 75 yaşındaki adamı yere yatırıp arayan sonra da bişey bulamayıp tamam devam et diyen, sen 96 toyotayla normal şeklide giderken çevirip, camlardaki filmi sök yoksa camı kırarım zarara girersin derken yandan geçen A6 dının camlarındaki filmi umursamayan arkadaşlara uyarı yapsan ne yapmasan ne bi ifade kullanmak isterim ama yeri değil kardeş kardeşi ısırmaz diyelim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 01, 2012, 00:49:51 »
Teröriste sapanla taş atarlar, 50 yaşındaki öğretmene cop la vururlar.  Bir tarihte adam çıkmış okulun bahçesinde Türk Bayrağını indiriyor aşağıya bizim polıs
izliyor, Kıbrıs ta bayrak direğine tırmanan cengaverin sonunu hatırlar herkes işte öyle davranacaksın, film izler gibi izlemeyeceksin.

Not:Bu arada vatanını, milletini seven Atatürk'çü polıs arkadaşlarımız üzerlerine alınmasın.