Gönderen Konu: d4d yakıt tankı ve gösterge bilgileri  (Okunma sayısı 4056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: d4d yakıt tankı ve gösterge bilgileri
« Yanıtla #20 : Mart 31, 2012, 20:00:15 »
Ömer  bey valla yeni yoldan geldim maraşa gittim yarım depotunun bir çizgi aşagısı yakıta 545 km yol yaptım.. Şimdi tam bitirdiğimde size bilgi verecem fazla yapmazsa yakacam bu arabayı :)

Burda var bir tane türk pertol ama üçkagıtcılar :) o yüzden alamıyorum.. Bide birşey soracam mazot kalitesi nasıl acaba dediğiniz petrolün?
Umut bey benim yaptığım km'ye yanaşmışsınız ama ben o km 'yi şehir içinde yapıyorum :) Şu ana kadar yakıtla ilgili hiç bir problem yaşamadım ne bir performans düşüklüğü ne kara duman atması felan az kaldı zaten 30bin bakımına götürecem aracı ama bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum.Sizin araç kaç km 'de , en son ne zaman bakıma götürdünüz ne işlemler uygulandı.
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 31, 2012, 20:00:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Nisan 01, 2012, 11:49:28 »
Umut bey benim yaptığım km'ye yanaşmışsınız ama ben o km 'yi şehir içinde yapıyorum :) Şu ana kadar yakıtla ilgili hiç bir problem yaşamadım ne bir performans düşüklüğü ne kara duman atması felan az kaldı zaten 30bin bakımına götürecem aracı ama bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum.Sizin araç kaç km 'de , en son ne zaman bakıma götürdünüz ne işlemler uygulandı.

Benim aracım 36 binde ömer bey 30 bin bakımını serviste yaptım ztn o konuyla ilgili sıkıntı yok dur bakalım bu sefer kaç km gidecek..
UMuT  -  RaceChip  ---