0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Furkan bey makyajli A4'ün sehir dısı tüketimi 100 km'de 4,4 LT 177 Hp ve 2.0 motorla birlikte gorev yapan 8 kademeli Multitronic sanziman'in bu degerlerde etkisi büyük
Bütün bu sistemler insanı rehavete düşürüp bilakis kaza riskini de arttırabilir
performansına birşey diyemem ama fiyat konusundan bahsedermisiniz?
valla müthiş çok sevdim...
Sedefli Fantom siyahi+sunroof+alcantra deri koltuklu modelini kasko hariç her sey dahil 54.500 bırakmistilar...
Özcan bey şu anki güncel fiyatlar değil heralde bunlar..model yakıt ve transmisyon tipi nedir?54500 euro heralde dimi.. Oradaki sembol çıkmamışda..
2012 model A4 2.0 177 Hp Multitronic modeline eklenen opsiyonlarla beraber verilmiş Euro bazında rakam.Filo ve sadık musteri ve üst yönetim baskısıyla aldığım fiyat.
Özcan bey iletişimi koparmayalım lütfen .. Bundan bir 5 yıl sonra anca düşündüğüm bir araç.. Yardımlarınızı esirgemeyin belkide 2. el olabilir...
Her seyin hayırlısı Kerem bey.Hayat sürprizlerle dolu.Belli mi olur,5 yıldan oncede sahip olabilirsiniz Eski de olsa (2002 sonrası) insan bir kerede olsa Audi'ye binmeli diye düşünüyorum.
insan bir kerede olsa Audi'ye binmeli diye düşünüyorum.
.kesinlikle. a4 ayrı bir tutku . C180k alıp benzinden bel bükmektense A4 alıp yüzleri güldürmek daha mantıklı geliyor. dizelin yüksek çekiş gücü ve yakıtın ucuzluğu üstüne üstlük az yakması. her yönüyle hayalini kurduğum araba. en az 10yıl geçmesi gerekiyor 5 yıl üniversite + 5 yıl birikimle anca 2011 e sahip olabilirim sanırım
Allah gönlüne göre versin Onur