Gönderen Konu: kasko ve sigorta  (Okunma sayısı 1375 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
kasko ve sigorta
« : Mart 28, 2012, 23:22:06 »
 Arkadaşlar 1 ay sonra aracımın sigorta ve koskosu doluyor yenisini yaptıracağım.Aracım 2011 corolla elegant yeni poliçelerimi toyota,damı yoksa dışarda bir acenteye,mi yaptırayım .

ilk kasko fiyatı :960tl --10taksit--toyota,da yaptırmıştım yeni kaskom nekadara çıkar kasko değeri ne olur.

Toyota Club Türkiye

kasko ve sigorta
« : Mart 28, 2012, 23:22:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Ynt: kasko ve sigorta
« Yanıtla #1 : Mart 28, 2012, 23:26:58 »
Arkadaşlar 1 ay sonra aracımın sigorta ve koskosu doluyor yenisini yaptıracağım.Aracım 2011 corolla elegant yeni poliçelerimi toyota,damı yoksa dışarda bir acenteye,mi yaptırayım .

ilk kasko fiyatı :960tl --10taksit--toyota,da yaptırmıştım yeni kaskom nekadara çıkar kasko değeri ne olur.
Bence Toyotadan devam edin.Fiyatı bilmiyorum.Hasarsızlık indiriminiz varsa fiyat biraz azalır.Allah korusun olumsuz durumlarda Toyota kasko sizi fazla üzmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 28, 2012, 23:55:40 »
Bence de Toyota kaskodan devam edin. Temenni etmemekle birlikte olmadık bir sıkıntı çıkarsa Toyota kaskosunun arkasında duruyor. Mağdur olmazsınız. 
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2012, 00:20:09 »
Bu konuda kiminle çalışıyor olduğunuz markadan çok daha önemli. Şirketin sağlam oluşu her zaman yeterli olmayabiliyor. Ben HDI ile çalışıyorum. HDI yi seçmiş olma sebebimse talihsiz bir duruma karşı en hızlı reaksiyonu veriyor olması (Şu an elimde olmamakla birlikte ciddi bir araştırma sonucu elde ettiklerime dayanarak söylüyorum.)

Bu reaksiyondan kastım geçici araç verilmesi, para ödenecekse ödenmesi gibi... Gerçi bu konuda sigortacılığın okulunu okumuş biriyle çalışıyor olmamında rahatlığını duyuyorum. Naçizane...
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #4 : Mart 29, 2012, 00:51:37 »
Dubai Group Sigorta dan da fiyat almanızı öneririm. Hem uluslararası güçlü bir sermaye , hemde fiyat ve güvenceler konusunda şartları fena değil.
Kanaat-i acizanemce deme.
Kanaatin varsa,aciz değilsin.

2005 HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 29, 2012, 08:55:32 »
Eğer servisinizden memnun iseniz, Toyota Kasko ile devam etmenizi tavsiye ederim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #6 : Mart 29, 2012, 15:55:13 »
Bilgiler için teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
« Yanıtla #7 : Mayıs 15, 2012, 18:13:36 »

Sigortacı olarak tavsiyem oto bayilerinde poliçe yaptırmamanız zaten çoğu firma takip etmiyor sıfır araçlarda çıkış için yapıyorlar daha sonra takibini gerçekleştirmiyorlar hasar olduğunda da acente gibi ilgilenmiyorlar.Hasarsızlık indirimini nerde yaptırırsanız yaptırın alabiliyorsunuz.Servis konusuna gelincede zaten şirketler hemen hemen her servisle anlaşmalı helede yetkili servis ise....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 15, 2012, 19:34:58 »
5 yıllık sigortacım başak groupama.gayet memnunum.ful kasko 2004 model corolla 21000 tl üzerinden hasarsızlık indirimiyle 25/04/2012 de öğretmen indirimiyle istanbul fiyatıyla 550 tl ye yaptırdım.150 peşinat gerisi 5 taksit.tavsiye edrim.selamlar......
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......