0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu eylemi twitter, facebook gibi sosyal paylasım sitelerinde de paylasırsak daha hızlı imza toplanabilir..3 yıl once ham petrol 140 dolar Turkiye'de benzin 3TL, bugun ham petrol 103.34 dolar benzin 4.70TL. Bizi soyup sogana cevirenlere sesimizi duyarmalıyız..
Sinan bey ben bu gibi şeylerin işe yarayacağını düşünmüyorum milletin %50 si kör olduğu müddetçe istediğiniz kadar imza toplayın düşürmüceklerdir belki seçimlere yakın %5-10 arası bir indirim yapıp bir çuvalda kömür dağıtırlar %50 olur %75 . Bide utanmadan sıkılmadan benzine ne gerek var bisiklete binsinler diyorlar .
Ya abi işte herkez senin gibi düşünse milletin %50 si kör bir işe yaramaz deyip geçse bu milletin %100 ü kör olmazmı? Biz bir ümit ısıgı gordük o ışıgı herkeze gösterelim bence..
Sinan bey ben imza kampanyasına katıldım ama ümitsizim işallah başarılı olur ama ben olacağını sanmıyorum
Arkadaşlar, en başından beri çok sıkı bir Erdoğan karşıtıyım ama bu olayların vebalini AKPye oy verenlerin sırtına yüklemenin haksızlık olacağını düşünüyorum. Bu şekilde amacımıza ulaşamayız. AKP, gereğinden fazla değer verilen, gücü çok fazla abartılan Batıdaki Hıristiyan Demokratların Türkiyedeki muadili olan sıradan bir sağ partidir. Kendisinden önce atılan temellerin üzerine dünya ekonomisinde yaşanan olağanüstü bir likidite bolluğu ve dış ticaret patlaması da eklenince normalde iktidarda kim olursa olsun yaşanabilecek bazı olumlu gelişmelerin kaymağını fazlasıyla yemiştir. Elbette ki olumlu icraatları vardır ama olumsuzlukları ve Türkiyeye uzun vadede yaşatacağı tahribat da pek büyüktür bana göre. Pek doğaldır ki insanlar, oy kullanırken, ideolojilerine ve kişisel refah durumlarına göre karar verirler. Bunun için insanları kınamak bence doğru değildir. Yapmamız gereken sesimizi yükseltip zamları protesto etmek ve ÖTV oranını düşürmek gibi bazı düzenlemeler yapmaya mecbur bırakmaktır. Cari açık ve bütçe dengesi gibi endişelerle hükümet buna tabi ki kolay kolay yanaşmayacaktır ama etkili bir muhalefetle, bütçe dengesinin akaryakıttan alınan 3 kuruş ÖTVye endekslenmesi veya cari açığa bir türlü çözüm bulunamaması gibi noktaların sürekli böbürlenmeyi seven hükümetin önüne konularak aslında ne kadar zavallı olduklarının suratlarına çarpılması ve köşeye sıkıştırılması gerekir. Muhalefetimizin temeli bu olmalı, lütfen AKPye oy veren insanları rencide edecek ifadelerden kaçınalım. Bu şekilde insanları ikna edip kazanamayız.
önceden porsche'ye bineceğine fiat'a bin deniyordu, şimdi benzin neymiş bisiklete binin..bir sonraki adım ne olacak acaba, 'ekmek bulamazlarsa pasta yesinler' mi?
Bu ilk gafları değil ki ciğerim
Hakkı abi sana hak veriyorum başta kim olursa olsun aslında durum pek farklı olmucaktı bu bir gerçek ama buna çözüm bulmaya çalışacaklarına benzine ne gerek var bisiklete binin denmesi kendilere oy verenlere saygısızlıktır . Yasin abinin dediği gibi önce porsche'ye bineceğine fiat'a bin deniyordu şimdi benzine ne gerek var bisiklete bin dediler ama ben inanıyorum bu millet bisikletten inip kendilere binecek .
son cümlen süper , hislerime tercüman oldun