0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar sözüm meclisten dışarı....Şu sıralar uğraştığım işler vs ile ilgili birçok insanla uğraşıyorum.... Şöyle bir ithamda bulunacağım ağır olacak belki ama derdim EZİK insanlar... Yaptığınız hareketleri sindiremeyen, siz espri yaptığınızda alınan ama aynı esprileri size yapan yaşı oldukça ilerlesede tavrı 16-17 gibi davranan popüler olma çabasında ki insanlar var.... Bunlara karşı siz olsanız ne yaparsınız? Kurtarmaya çalışmaya değermi? Muhattab olma demeyin iş gereği mecbur oluyor... Ben ne yapıyorum hayatın her alanında olduğu gibi onlarada gülüp geçiyorum Hatta ve hatta onlar bu tavrıma sinirlendikçe ben mest oluyorum
Eyvallah Murat abim gerek yok ya ben gülmeyi seviyorum Onun bunu bırakta sen nerelerdesin yahu
şu an benim ruh halimi bir bilseniz çok sinirliyim eski mahalleme gezmeye gidiyorum arabamı evinin önüne parkettim diye vatandaş anahtarını çıkartıyor bir güzel çiziyor arka kapıyı pastayla felan kapanmayacak şekilde
Aynen öyle yapıyoruz dostlar çok eğlenceli esasında bu olay Birde ne demiş atalarımız ''Sana taş atana sen ekmek at''
hayat var olduğu sürece o ezikleri hep göreceksin, yalnız bazı insanlar yapısı veya burçsal karakteri neticesinde bilinen sınırının dışına çıkamıyor, hödük gibi birşey olabiliyor.... sanırım bizler Yunus Emrenin "Yaratılanı hoş gör yaratandan ötürü" cümleleri ile hayatı devam ettirme gayreti içerisinde olacağız...
Bak ben artık moderatöre bildiriyorum .Sen de her yerden moderatöre bildirebilirisin