0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en az iki günde bir spora gidiyorum sercan abi.. öyle bir yoruyorum ki kendimi baharın yormasına gerek kalmıyo
Spor yapan kişilerde yorgunluk hissi olmaz bunu unutma yıllarca yaptım yaptıkça yapasım geldi fakat bende bir hata yapmışım sporu aşırı yapınca en ufak bir azaltmanda ya da bırakmanda kilo basıyor vücudu. Aman yormasın bahar Fatihim.
Bahar sarhoşluğu gibisi var mı ya, insan bahar hiç gitmesin istiyor
bol maden suyu için sadesinden, çinko hapları alabilirsiniz, spor yapmak iyidir tabikide fırsat buldukça temiz havada yürüyün:)
Her hafta sonu fırsat buldukça dağa tırmanıyorum; Hem farklı yerleri görmüş oluyorum hem de yaklaşık 4 ile 8 saat arası yürüyüş + tırmanma yapmaya çalışıyorum. Eve döndüğümde genellikle yorgun olduğumu algılayamayacak durumda olduğum için, ne bahar yorgunluğu ne spor yorgunluğu: sorun yok Unutmadan; keşke, ben de 4 çekerli olsaydım dediğim zamanlar da oluyor
bahar iyidir...!
Arabayı hanıma bıraktım bisikleti kullanıyorum süper oluyor kısa mesafelere de yürüyerek gidiyorum.. Haftada iki de halı saha olunca bahar yorgunluğu namına bir şey kalmıyor bende:)
sercan o konuda bende muzdaribimde çaktırmıyorum... erkenden uyuyorum :S sabahları uyanamıyorum vs.. formulü olsa da uygulasak..
bence her bayan araç kullanmayı öğrenmeli.. allah göstermesin ama öyle anlar oluyorki ihtiyaç doğuyor..
Ayneen güzel insan, özellikle sabah kalkamamak sinir ediyor beni sonuç bulursam söylerim de yıllardır bulamadım.Her bayan sen gbii kullansa tamamda malum durum.
Benimki espiri sadece . Hevesi olsa keşke.
bahar nerde? donuyorum....
bahar birde böyle etkiliyor beni herşeyi ciddiye alıyorum