Arkadaşlar bugün 1.33 auris için izmir tokullara gittim ve çok güzel ilgilendi hakan bey gerçekten çok memnun ayrıldım plazadan her neyse konuya gelmek gerekirse orda 1.6 ve 1.33 arasında kaldım 1.33 auris 37.000 lira 1.6 ise 41.000 lira . 1.6 da extra alaşım jant çift bölgeli klima ve bej döşeme seçenekleri var 1.33 te ise yok alaşım jant için 800 lira ek fiyat istediler yakıt tüketimleri 1.33ün 5.2 ye 7.5 . 1.6 nın ise 5.5 e 8.5 birden 1.6 daha mantıklı geldi açık siyah ve bej döşemeleri ile .
İleride bu araba istediğim gibi gaz yemiyor diyecekseniz 1.6 daha doğru bir seçim olur. Ama yok, benim acelem yok, hem sakin sakin giderim hem de daha az yakıt yakarım derseniz, 1.33. Yani seçim aslında tam olarak sizin ne istediğinizle ilgili
İleride bu araba istediğim gibi gaz yemiyor diyecekseniz 1.6 daha doğru bir seçim olur. Ama yok, benim acelem yok, hem sakin sakin giderim hem de daha az yakıt yakarım derseniz, 1.33. Yani seçim aslında tam olarak sizin ne istediğinizle ilgili 
Aslında aradaki 3000 liralık fark a değermi bu donanım ve motor . 1.33 ü test ettim gayet güzeldi motor yeterli.
Mehmetcim hala karar veremedin anladığım kadarıyla

eğer maddi olarak çok sıkıştırmıyorsa 1.6 ama aradaki fark kasar diyorsan 1.33 derim bence tabi bir de araçtan ne beklediğin önemli donanıma önem veriyorsan hal belli.
Mehmetcim hala karar veremedin anladığım kadarıyla
eğer maddi olarak çok sıkıştırmıyorsa 1.6 ama aradaki fark kasar diyorsan 1.33 derim bence tabi bir de araçtan ne beklediğin önemli donanıma önem veriyorsan hal belli.
Valla sercan bugun birdaha gittim kararsızım azcık açık siyah bir auris 1.6 comfort extra vardı(sanki böyle azcık maviye kaçan bir renk) içi bej falan çok hoşuma gitti 3.000 lira farka dijital klima ve jant ve 132 ps yakıt tketimide hemen hemen aynı cuma gününe sarkıttım yine cumaya kadar aldım aldım almadım 46.000 lira olcakmış
1,6 kesinlikle yaris te bile 1,33 motor güçsüz kalıyor ki auris daha ağır büyük kasa. ben 1,33 araç aldığıma 1033 kere pişman oldum. 4000 TL fark verin 1,6 alın
1,6 kesinlikle yaris te bile 1,33 motor güçsüz kalıyor ki auris daha ağır büyük kasa. ben 1,33 araç aldığıma 1033 kere pişman oldum. 4000 TL fark verin 1,6 alın
Aslında size 3500cc bir aurion (camry) çok yakışır
Aslında kullandım 1.33 auirisi ama rampa yoktu güzergahımda düzde gayet iyi gibi geldi bana ama tabi siz daha iyi bilirsiniz sonuçta sürekli elinizin altında araç .
Ben olsam 1.6 tercih ederim, nedenini de soylemek isterim;
1.33lt hacimli motor en basta gicik bir motor. Nasil gicik, 330cc hacim icin vergi diliminde bir ust kademede kaliyor. 1 cc = 1 ml yani fark bir kutu kola kadar hacim yuzunden

İkinci el acisindan dusunursek, insanlar duz mantik yanasacaktir, 1.33lt motor bu arabayi kaldirmaz gibisinden. Sonuc 1.6lt'den daha zor elden cikacaktir 1.33lt hacimli motora sahip Auris.
Donanim konusunda da cok bos bir araba tercih etmeyin, simdilerde ozellikle Kore ve Fransa menseili araclar yuklu donanimlara sahip. Siz aracinizi sevseniz bile moraliniz bozulacaktir donanimdan konu acildiginda.
Yakit tuketiminde surekli sehir icinde kullanacaksaniz avantaj saglar 1.33lt fakat sehir disinda sabit hizlarda kullanimda fark olacagini sanmiyorum.
Yapacaginiz secimde en onemli nokta icinize sinmesi olsun, eger aklinizda en ufak dahi olsa "Acaba digeri mi olsaydi" dusuncesi varsa arabayi almaktan vazgecip arastirmaya devam edin.
Ve tabi bence.
Valla sercan bugun birdaha gittim kararsızım azcık açık siyah bir auris 1.6 comfort extra vardı(sanki böyle azcık maviye kaçan bir renk) içi bej falan çok hoşuma gitti 3.000 lira farka dijital klima ve jant ve 132 ps yakıt tketimide hemen hemen aynı cuma gününe sarkıttım yine cumaya kadar aldım aldım almadım 46.000 lira olcakmış 
İşte o benim aracım

Ben de gittim araştırdım yoktu plazada Toyota deposunun yolunu tuttum sonunda buldum ve aldım çok değişik geliyor insana.
Ben olsam 1.6 tercih ederim, nedenini de soylemek isterim;
1.33lt hacimli motor en basta gicik bir motor. Nasil gicik, 330cc hacim icin vergi diliminde bir ust kademede kaliyor. 1 cc = 1 ml yani fark bir kutu kola kadar hacim yuzunden 
İkinci el acisindan dusunursek, insanlar duz mantik yanasacaktir, 1.33lt motor bu arabayi kaldirmaz gibisinden. Sonuc 1.6lt'den daha zor elden cikacaktir 1.33lt hacimli motora sahip Auris.
Donanim konusunda da cok bos bir araba tercih etmeyin, simdilerde ozellikle Kore ve Fransa menseili araclar yuklu donanimlara sahip. Siz aracinizi sevseniz bile moraliniz bozulacaktir donanimdan konu acildiginda.
Yakit tuketiminde surekli sehir icinde kullanacaksaniz avantaj saglar 1.33lt fakat sehir disinda sabit hizlarda kullanimda fark olacagini sanmiyorum.
Yapacaginiz secimde en onemli nokta icinize sinmesi olsun, eger aklinizda en ufak dahi olsa "Acaba digeri mi olsaydi" dusuncesi varsa arabayi almaktan vazgecip arastirmaya devam edin.
Ve tabi bence.
vsc yok işte en büyük eksisi o diğer donanımlar zaten pek ilgimi çekmiyor yok kumandadan ayna kapansın yok araba masaj yapsın falan cmfort extranın donanımı tam istediğim gibi vsc haricinde fiyatlara gelince bana uygun geldi . mesela fiyat aralığımdaki megane 3 ten daha donanımlı ve daha ucuz auris . nisana sarkmadan halletsem şu işi çok iyi olcak gibime geliyor sanki nisanda zam kapıda gibi.Mesela yılbaşından önce 43.000 e aldığım megane 3 49.000 lira olmuş ağlamak istedim 10 günde perte çıkarmayı başardım ya arabayı
İşte o benim aracım
Ben de gittim araştırdım yoktu plazada Toyota deposunun yolunu tuttum sonunda buldum ve aldım çok değişik geliyor insana. 
Sercan valla güzel bir renk güle güle kullan ben bizzat çok beğendim .
Sercan valla güzel bir renk güle güle kullan ben bizzat çok beğendim .
Eyvallah Mehmedim sağol varol.
Eyvallah Mehmedim sağol varol. 
2.Safir geliyo abi seninkinin pabucu dama atılır artık.
2.Safir geliyo abi seninkinin pabucu dama atılır artık. 
Aahahahaha Safir tek kalacak o kadar.

Onun pabucu dama zor atılır bea ben hala onun kadar dolusunu göremedim vesselam.
doludan kastın nedir, valla gelip göreceğim nedir bu safir işi
gelişen çağda analog kalmayın. Digitale geçin bilmem anlatabildim mi?
doludan kastın nedir, valla gelip göreceğim nedir bu safir işi
Başımın üstünde yerin var depoda bekleyenleri çıkarmadım daha bile.

gelişen çağda analog kalmayın. Digitale geçin bilmem anlatabildim mi?
Sorma en uyuz olduğum noktası da o 2012 de hevesle almaya gideceğim bir de baktım ki Analog vay ben öleydim.