0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkür ederim.
Linkini verecegim konuda sordugunuz soruyla ilgili degerli paylasimlar yapildi. İlginizi cekecegini ve seciminizde size fayda saglayacagini dusunuyorum.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41519.0
Benim açtığım konunun linkini vermişsiniz..çok gururlandım
Abi bu gidişle efsane olucan forumda resmen beyin fırtınası yapılmış topicte
valla böyle ufak ama kendine ait şeyleri görünce mutlu oluyor insan Avensisi almadan bu kadar aktifim, yazın aldıktan sonra heralde 24 saat çıkmam forumdan
Aynen abi arabayı tanıyana kadar bende öyle idim durmadan topic açıyordum ekranda bir yazı çıkıyodu hemen internet başına İnşallah abi gönlün göre bir model alırsın
İnşallah..sende Avensis vardı değil mi ? Biraz anlatsana bana Avensisi..Belki daha önce çok sormuşumdur ama kusuruma bakma,unutuyorum hatta arabanın resimleri varsa detaylı bana gönderebilirsin,ya da buraya ekle. Çok şey istedim galiba ama Mersin'deki Toyota bayii kapandı. En yakın bayi Adanada..Etrafımda kimsede de Avensis yok ki inceleyeyim
teşekkür ederim..bu arada facebook'da ismini aratıp arkadaşı ekle dedim ama o sen misin bilmem neyse, amerikan park modülü ne ? geri görüş kamerası falan mı ?