Gönderen Konu: Yeni C5 i test ettim  (Okunma sayısı 8861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
Yeni C5 i test ettim
« : Haziran 09, 2008, 01:24:41 »
Yeni C5 bendeki kötü citroen imajını baya sildi diyebilirim...Bikere araç içine binince inanılmaz kalite hissi uyandırıyor, eskisiyle ilgisi yok, Citroen bu sefer iyi iş çıkarmış, yol tutuş gayet iyi, sessizlik süper, görüntü ve imaj desen 10 numara, 1.6 110 ps motor 1500 kg lık araba için az olsada idare eder performans sunuyor, zaten böyle büyük bir arabayıda ağır kullanmak gerek olsa...
Kısacası araç bende genel anlamda pozitif hisler bıraktı, donanımıda oldukça makul düzeyde....
2009 TİBURON

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Yeni C5 i test ettim
« Yanıtla #1 : Şubat 26, 2009, 03:56:33 »
vallahi erkin bey inanıyorumki çok güzel çok hoş görünür ama 100 bin kmde cıtroeni görmek isterim bence 100 bini görmeden bulgur pilavı gibi dağılacaktır.biz toyotalarımızda bu endişeyi duymuyoruz.türkiyenin yolları her tarafı çukur bozuk bu şartlara en çok dayanan arabalardan biridir toyota sizde biliyosunuz.tabiki siz de kıyaslama yapmamışsınız ama kıyaslanmaz zaten..mekanik patates fransız:)bence çok makyaj yapan kuaförden çıkmayan dışardan çok güzel görünen içi boş kızlara benzer bu arabalar:)maldan anlayan almaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 26, 2009, 08:27:46 »
70-80 yılların Citroen Pallas'ları var, ben de onların hastasıyım. Muhtemelen vidası bile bulunmuyordur ama süper 1-2 tane klasik turbo-dizelleri vardı satılık.

(Yav ben de nerede var bi eski onu beğeniyorum... ::) )
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 17, 2009, 17:14:16 »
70-80 yılların Citroen Pallas'ları var, ben de onların hastasıyım. Muhtemelen vidası bile bulunmuyordur ama süper 1-2 tane klasik turbo-dizelleri vardı satılık.

(Yav ben de nerede var bi eski onu beğeniyorum... ::) )
CX mi demek istiyorsunuz.. Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum :) Uzaydan gelmiş gibi.. XM leri de severim ayrıca..  Öyle bir süspansiyon sistemi yapılmadı ve yapılmayacak..
Bi de Peugeot 504 hayranlığı var bende ama onun zaten hayranı çok..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 19, 2009, 16:44:53 »
dıştan siyahı güzel duruyor lakin kullanmak lazım
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 19, 2009, 21:35:32 »
babamda citroen c1 hdi  145bin de   kusursuz simdiye kadar
lakin c1 biraz farklı arac  c1,107,aygo beraber uretiliyor :) toyota parmagı var
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Eylül 24, 2009, 16:29:00 »
     Yeni C5 ' i ilk çıktığı zaman test etmiştim. Daha sonra yakın bir arkadaşım da siyah 1.6 109 'luk dizelin SX Pack modelini aldı. Aracın özellikle içi çok kaliteli ve farklı görünüyordu. Kadife koltuk döşemeleri ile on konsolda kullanılan malzemenin kalitesi bu fiyat klasmanındaki bir araç için mükemmele yakın. Zira daha önceki C5 ' i de kullanmıştım ve ona göre aralarında kalite farkı nesiller arası fark kadar bariz. C4 e göre farkı zaten yazmaya gerek yok c4 ler genel iç tasarım uyumsuzluğu ve ilerleyen yaşlarında yaşattıkları mekanik problemlerle kullanıcıları bezdirmeyi başarabilmiş ender araçlardan.
      Tabi yeni nesil c5 ler hakkında tasarım harikası ve kaliteli demek şu an için mümkünse de yollardaki yeni nesil c5 ler belirli kilometrelere gelmediler ve arıza istatistikleri de oluşmadı . Fakat şu an için 50.000.-TL civarı fiyat klasmanında bence en iyi denilebilecek araçlardan birisi zira 1.6 109 Hp'lik dizel sorunsuzluğunu , performansını ve az yakıt tükettiğini ispatlamış durumda. Bu klasmandaki araçların çok azında vergi avantajı da sağlayan 1.6 dizel makine var ve bu da C5 için büyük avantaj.Hem alırken az ödeyip kaliteli bir araç sahibi olmak hem de kullanırken az masraflı olsun diyenler için bu araç çok mantıklı bir seçenek gibi duruyor.Bence kullanırken ortaya çıkabilecek sorunlar arkasında da CİTROEN durabilirse bu aracın önü açık.Tabi imaj konusuna da biraz el atmaları gerekebilir.Zira türk tüketicisi citroen alırken biraz önyargılı yaklaşıyor.
       Darısı Avensis'in başına.
Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 24, 2009, 17:01:25 »
teşekkürler fakat daha detylı anlatmanızı bekliyordum
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Eylül 24, 2009, 17:27:28 »
Hangi detayda yardımcı olabilirim ?
Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.