0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınızın devir aralığı normal gibi görünüyor ama düzensiz çalışıyor aracınız lpgli ve otomatik vites burdan aklıma direk subaplar geldi subapların subap yuvasına oturması gereken subap tablasındaki oturma yüzeyi bozulmuş olabilir bu yüzden düzensiz çalışıyor olabilr ancak kafaya takılacak bir sorun değil
Hangi biriyle uğraşıcan, sat kurtul
ayni sorun benim eski arabada vardi sonra motoru kaputa baglayan uc tane lastik degisti ses kesildi resimde bir lastik gorunuyor digerleri fotoda gozukmuyor ismi nedir bilmiyorum ama takim halinde satiliyor yuvarlak icine aldim umarim isinize yarar
Arkadaşlar 3-4 ustaya gittim normal dediler sonra aracım bakımı için farklı bir ustaya gittim oda aracı kaldırım ben araçtayken araç rolantide çalışırken alttan birşeyler yaptı ses bazen acayip arttı bazen kesildi usta harbi usta çıktı ve sorunu bulduğunu söyledi ve sadece iyibir cırt cırt ile aracın altında birşi bağladı sanırım bir şey motora ve otomatik şanzıman değiyordu o yüzden yapmadı ve diğer tüm bakımlarıda yaptı ve sadece 40 tl aldı. Bu arada sorunun ne olduğunu söylemedi
Serkan, Küçük Sanayiyemi gittin Bursa da,ne tarafta kalıyor senin usta? olur da lazım olursa biz de bilelim yerini.