Gönderen Konu: Remax  (Okunma sayısı 3166 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
Remax
« : Mart 27, 2012, 00:50:36 »
Remax gayrimenkul şirketi hakkında bilgisi olan daha önce  çalışan veya hala devam eden var mı acaba ?
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Toyota Club Türkiye

Remax
« : Mart 27, 2012, 00:50:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Remax
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2012, 09:44:28 »
Remax gayrimenkul şirketi hakkında bilgisi olan daha önce  çalışan veya hala devam eden var mı acaba ?

Bizim şirket çalışıyor çok bir bilgim yok ama faturası bi hayli kabarık.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 27, 2012, 20:35:21 »
Bizim şirket çalışıyor çok bir bilgim yok ama faturası bir hayli kabarık.
iş görüşmesine gidicem bende remaxa ama pek bi bilgim yok nettede çalışanların şirket hakkında pek yorumunu göremedim belki forumdan çalışanlar vardır diye açtım konuyu ama yok sanırım
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 27, 2012, 21:42:01 »
iş görüşmesine gidicem bende remaxa ama pek bir bilgim yok nettede çalışanların şirket hakkında pek yorumunu göremedim belki forumdan çalışanlar vardır diye açtım konuyu ama yok sanırım

İyi bir firma çalışmak adına kurumsal en azından ileriye dönük bi ismi var senin için hayırlısı olsun.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 28, 2012, 23:12:19 »
İyi bir firma çalışmak adına kurumsal en azından ileriye dönük bir ismi var senin için hayırlısı olsun.
teşekkürler koşullar karşısında çok kararsız kaldım çalışma şekilleri biraz farklı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 29, 2012, 10:22:29 »
teşekkürler koşullar karşısında çok kararsız kaldım çalışma şekilleri biraz farklı
Rica ederim.
NE gibi bahsedebilirmisn biraz?
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 29, 2012, 16:49:26 »
Rica ederim.
NE gibi bahsedebilirmisn biraz?
Maaş sigorta yok :) sadece prim var oda sattığın veya kiraladığın gayrimenkul üstünden %3'ün 48'i kadar bu şekilde baktığınız zaman çok cazip geliyor fakat kiralayabilecek veya satıbilecek bir gayrimenkul olması içinde kendi bölgenizde sokak sokak gezmek gerekiyor.Anonim yada limited bir şirket kurmam lazımmış şirkette çalışan değilde şirkete bağlı bir kurummuş gibi hizmet vermeyi bekliyorlar kurumsal bir şirket olmasına rağmen eğitim bedelleri vs kendim karşılamam gerekiyor sanırım bundan tam emin değilim nette gördüğüm kadarıylada 3aydan sora ofis giderlerine 180lira mı ne katkıda bulunmam gerekiyormuş.Para kazanmak için bişeler sattın sattın satamadın o ay aç geziceksin.Ulaşım yemek vs de yok.Yaşadığım ilçe biraz küçük çok küçükde sayılmaz ama satış üstüne iş yoğunluğunun çok olduğu bir yer degil 1 ev satabilrsen 1 ay geçinmemi sağlar ama satamazsan yol yemek ofis giderleri vs hepsi cebimden çıkacak 8kişi şu an aktif satış danışmanı olarak görev yapıyor sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 29, 2012, 17:50:24 »
Remax franchising sistemi ile çalışan bir kuruluş. gayrimenkul işi yapmak isteyenlere franchising yoluyla kendi markası altında topluyor böylece emlakçılar kurumsal bir kimlik kazanmış oluyor. gayrimenkul sektöründe satış ve kiralama getirisi yüksek olan bir iş ancak malesef bizim ülkemizde emlakçılık biraz zor çünkü size alım yapma yada kiralama talebi ile gelen müşteri size komisyon ödememek adına ev sahibini bulma yöntemine kaçıyor..  çalışma koşulları açısından baktığınızda emlak ofisi konum olarak elit iyi bir yerde ise kazanç sağlayabilirsiniz. tabi satış ikna kabileyeti gerektirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 29, 2012, 20:19:58 »
Remax franchising sistemi ile çalışan bir kuruluş. gayrimenkul işi yapmak isteyenlere franchising yoluyla kendi markası altında topluyor böylece emlakçılar kurumsal bir kimlik kazanmış oluyor. gayrimenkul sektöründe satış ve kiralama getirisi yüksek olan bir iş ancak malesef bizim ülkemizde emlakçılık biraz zor çünkü size alım yapma yada kiralama talebi ile gelen müşteri size komisyon ödememek adına ev sahibini bulma yöntemine kaçıyor..  çalışma koşulları açısından baktığınızda emlak ofisi konum olarak elit iyi bir yerde ise kazanç sağlayabilirsiniz. tabi satış ikna kabileyeti gerektirir.
Daha öncede satış danışmanlığı yaptım ama farklı sektörde ikna konusunda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.Ama ilçe çok büyük bir yer değil çalışan arkadaşların anlattığına göre de satılacak gayrimenkul konusunda sıkıntı yok ama müşteride hiç yok diyorlar sanırım rafa kaldıracağım bu işi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 30, 2012, 09:52:32 »
Maaş sigorta yok :) sadece prim var oda sattığın veya kiraladığın gayrimenkul üstünden %3'ün 48'i kadar bu şekilde baktığınız zaman çok cazip geliyor fakat kiralayabilecek veya satıbilecek bir gayrimenkul olması içinde kendi bölgenizde sokak sokak gezmek gerekiyor.Anonim yada limited bir şirket kurmam lazımmış şirkette çalışan değilde şirkete bağlı bir kurummuş gibi hizmet vermeyi bekliyorlar kurumsal bir şirket olmasına rağmen eğitim bedelleri vs kendim karşılamam gerekiyor sanırım bundan tam emin değilim nette gördüğüm kadarıylada 3aydan sora ofis giderlerine 180lira mı ne katkıda bulunmam gerekiyormuş.Para kazanmak için birşeler sattın sattın satamadın o ay aç geziceksin.Ulaşım yemek vs de yok.Yaşadığım ilçe biraz küçük çok küçükde sayılmaz ama satış üstüne iş yoğunluğunun çok olduğu bir yer degil 1 ev satabilrsen 1 ay geçinmemi sağlar ama satamazsan yol yemek ofis giderleri vs hepsi cebimden çıkacak 8kişi şu an aktif satış danışmanı olarak görev yapıyor sanırım.

Tamamen kişinin becerisine ve şansına bağlı bir durum.Her şey sende bitiyor yani.Hakkaten çok değişik bir sistemleri varmış.
Taklitlerden sakının