0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan abi teyp tuşları,metal kaplamalar falanda değişiyor değil mi?
Değişir diye tahmin ediyorum ama yarın daha net bilgi verebilirim
Bekliyorum abi bende 30.000 bakımında değiştiriyorum direksiyon,vites topuzu ve körüğünü.
Şimdi servisteyim, düğmeler değişmiyor, onlar eskisinden sökülüp yenisine takılıyor.
Düğmelerin ordaki gümüş renkli kaplamaları da ayriyetten mi söylememiz lazım?
Benim orada zaten herhangi bir sorun yoktu. Ondan dolayı benim o parçalar için değişim talebimde olmadı. Senin o parçalarda da mı soyulma var?
Rica ederim ama benim tavsiyem garantinin bitmesine yakın değiştirin.
Daha 6 yılı var
Sayın Kemal Bey,Siz Toyotaya ne zaman geçeceksiniz ? Hazır Honda yeni kasada birşey beceremediğini göstermişken tam vakti aslında Size bir avensis gider...
Neredeyse tüm konular Kemal Bey'in satın kurtulun mesajları ile dolu, ilginç bir durum, fotoğrafını görünce, o mesaj nedir diye bakmadan alttaki mesaja zıplıyorum artık...
Mehmet Ali bey bizde bıktık ama Kemal bey bu huyundan vazeçmiyor ne hikmetse, benf sizin gibi avatarını görünce direk alt yorumu okuyorum atlayarak
+1
Toyotamıza laf atılmasını istemezken Honda'ya laf sokmaya gerek var mı? Bu arada yeni kasa Honda ile ilgili görüşlerimi uygun bir zamanda paylaşacağım
Mekanık olarak değilde tip olarak beğenmemiş olabilir aylin abi.Nedense benim hoşuma gidiyor bu yeni kasa.İncelemeyi en kısa zamanda bekliyoruz.bir de yeni 1.6 Dtec motor sedanla gelirse benim için tadından yenilmez.
Kemal bey haklı ... Bu gidişle"Satabilirseniz kurtulun"diyecek...
Yeni kasanın iç donanımı harika, ama dışı biraz taklit gibi yabirde hiç anlayamadığım bir olay var; 2012 de standart olan elektrikli kapanır aynalar ve arka görüş kameralı park sensörü ile bazı aksesuarlar, 2013 modelde kaldırılmışNe halt ettiğini bilmiyor bu hondaarabam bu günlerde satılsa 2012 bulup almaya çalışacağım ama 2013 saçmaladı, alınmaz