0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Ali bey bizde bıktık ama Kemal bey bu huyundan vazeçmiyo |-\r ne hik :alkis:metse, benf sizin gibi avatarını görünce direk alt yorumu okuyorum atlayarak
Sayın Kemal Bey,Siz Toyotaya ne zaman geçeceksiniz ? Hazır Honda yeni kasada birşey beceremediğini göstermişken tam vakti aslında Size bir avensis gider...
Toyotamıza laf atılmasını istemezken Honda'ya laf sokmaya gerek var mı? Bu arada yeni kasa Honda ile ilgili görüşlerimi uygun bir zamanda paylaşacağım
Neredeyse tüm konular Kemal Bey'in satın kurtulun mesajları ile dolu, ilginç bir durum, fotoğrafını görünce, o mesaj nedir diye bakmadan alttaki mesaja zıplıyorum artık...
Bende 24000 kmde direksiyon simidini değiştittirdim garanti kapsamasından, yeni simit taktırlar orta kısımı standart değiştirmediler.ama ilginç tarafı bende 0 tl gg yapazıyordu.
Bu konuyu açan arkadaşa teşekkürler, 20binden sonra direksiyon simidi soyulmaya başladı, burada garantiden değiştirildiğini okuyunca 30bin bakımında sayenizde ilk defa garantiden bir parça değiştirdim.
Aracım 60 bin km de pazartesi günü direksiyon simiti, vites körüğü ve yolcu kapı kolu garantiden değişecek.
Kapı kolu şimdi aklıma geldi benimde teşekkür ederim size, benimkinin de rengi attı 40,000 bakımında inşallah.
Kendi aracım neredeyse 10 yıllık araç. İkinci el aldığım için direksiyonun belirli bölgeleri soyulmuş. Çok dert etmiyorum bunu. Sadece zaman zaman kolonyalı bezle sildiğimde siyahlıklar oluşuyor. Bu kadar direksiyon simidinin soyulması durumu var. Peki acaba bu normal bir durum mudur ? Diğer marka araç kullanıcıları da aynı şekilde problemler yaşıyor mu yoksa Toyota ya mı has bir şey ? Özellikle sıfır araç alıpta bu sorunu yaşayanlardan bahsediyorum ben. Direksiyon simidinin değişmesi için belirli bir zaman geçmesi mi gerekir ? Yağ değiştirir gibi direksiyon simidi değiştiriyor servisler. Çok garip.
Simitin soyulması derken öyle ciddi bir soyulma yok, dışardan bakınca anlaşılması pek mümkün değil. Ama hafif pütürlenme var. Aracın garantisi varken ve toyota bunu değiştiriyorum ben diyorsa neden değiştirtmeyelim ki :-)
Evet, bende o soyulmadan bahsetmek istemiştim. Aynısı bende de var. Elbette Toyota değiştiriyoruz diyorsa değiştirmek güzeldir. Fakat benim söylemek istediğim bu soyulmaların olması normal mi yani. Soyulmayan direksiyon üretilemiyor mu =) Gerçi elin kuvveti ve ter birleştiğinde baya bir etki yaratıyordur muhakkak.