Gönderen Konu: Ankara dışında bulduğum araçlar için yardım talebi hk.  (Okunma sayısı 921 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Merhaba Arkadaşlar,

Babamlar için araba bakıyorum bütçeleri 18.000 TL civarında. Babam biraz pimpirikli bu nedenle mümkün olduğunca yeni ve temiz araçlara bakıyorum. Ankara dışında da araçlar denk geliyor aslında bu konuda ihtiyaç olması durumun yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?  Ankara dışında olup bizzat tanıdığım arkadaşları biliyorum zaten onları bor sorunun dışında tutuyorum :) 

Örneğin aşağıdaki linkteki araç güzel duruyor, fiyatta pazarlık yok demiş ama biraz daha zorlarız, gönlümüz olsa almak istesek bu araca baktırma konusunda (İzmir/Güzelbahçe) yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-i-20-burada-76903594/detay

Şimdiden teşekkürler
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Ankara dışında bulduğum araçlar için yardım talebi hk.
« Yanıtla #1 : Mart 26, 2012, 01:21:48 »
Arkadaşım önce hayırlısı diyelim...
Merak ettim bende ilanı inceledim. Aracın modeline göre km doğru olabilir. genel olarak temize benziyo.
 Babanın pinpirikli olduğunu söylemişsin.. Aracın sol çamurluk ve kaputunda ustanın eli kolu kalmış. Sol farın üstünde hata görünüyo. zaten sahibi de 2 parçanın boyalı olduğunu söylemiş. Böyle kusurlara dikkat etmeyende var ama ben dikkat ederim. Tabi o kısımda yürür aksamında vs. daha ciddi bişeyi umarım yoktur..
Baban bunu kusur olarak görmüyosa model ve km olarak düşünülebilir... Tekrar hayırlısı...
TALİHSİZ TOYOTACI - Corolla 1.6 XEi Special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara dışında bulduğum araçlar için yardım talebi hk.
« Yanıtla #2 : Mart 26, 2012, 01:31:59 »
Arkadaşım önce hayırlısı diyelim...
Merak ettim bende ilanı inceledim. Aracın modeline göre km doğru olabilir. genel olarak temize benziyo.
 Babanın pinpirikli olduğunu söylemişsin.. Aracın sol çamurluk ve kaputunda ustanın eli kolu kalmış. Sol farın üstünde hata görünüyo. zaten sahibi de 2 parçanın boyalı olduğunu söylemiş. Böyle kusurlara dikkat etmeyende var ama ben dikkat ederim. Tabi o kısımda yürür aksamında vs. daha ciddi birşeyi umarım yoktur..
Baban bunu kusur olarak görmüyosa model ve km olarak düşünülebilir... Tekrar hayırlısı...

Öncelikle bilgi için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi araç sahibi kusuru söylemiş zaten. Bu kadar ince ayrıntısına fark etmez diye düşünüyorum fark ederse de izah ederiz artık yapacak birşey yok. Yürüyeninde sorun yoksa Babam'ın bu kadar detaylı inceleyeceğini sanmam, o daha çok görsel olarak bakıyor, koltuklar temiz mi? sağında solunca çizik vuruk var mı? gibi konulara takılıyor.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"