Gönderen Konu: Bahçelievler Belediyesine En Derin SevgilerimLe.  (Okunma sayısı 1031 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar dün gece bi arkadası evine bırakıcaktım. sokagın girisinde kazı calısması yapılmıstı. Ancak yerde söktükleri tasları bi kenara toplayıp etrafını sarmıslar sokagın tam girisindeki devasal cukur icin bi uyarı koymak zor gelmiş. Sokak biraz egimli oldugundan ve gece karanlıgından grmedigimden cok sert bir şekilde çukura girdim. önce ön teker girdi pat diye bisey duydm, amartisörlere zarar gelmesin diye frene basmadım bu seferde orta girdi cukura. tabi taş maş kalmadı yolda. Olaydan sonra herhangi bi sorun olmadı eve gidene kadar. fakat sonradan cıkar mı kokusu ? Aracı kaldırtıp  baktırmak gerekir mi ?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Ynt: Bahçelievler Belediyesine En Derin SevgilerimLe.
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2012, 18:46:06 »
Arkadaşlar dün gece bir arkadası evine bırakıcaktım. sokagın girisinde kazı calısması yapılmıstı. Ancak yerde söktükleri tasları bir kenara toplayıp etrafını sarmıslar sokagın tam girisindeki devasal cukur icin bir uyarı koymak zor gelmiş. Sokak biraz egimli oldugundan ve gece karanlıgından grmedigimden cok sert bir şekilde çukura girdim. önce ön teker girdi pat diye bisey duydm, amartisörlere zarar gelmesin diye frene basmadım bu seferde orta girdi cukura. tabi taş maş kalmadı yolda. Olaydan sonra herhangi bir sorun olmadı eve gidene kadar. fakat sonradan cıkar mı kokusu ? Aracı kaldırtıp  baktırmak gerekir mi ?

Merhaba,

Jantlariniz yamulmus ve/veya rot ayariniz bozulmus olabilir, kontrol ettirmenizde fayda var.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Bahçelievler Belediyesine En Derin SevgilerimLe.
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2012, 20:51:34 »
Teşekkürler .

yarın arkadaşın özel servisine götürüp baktırıcam. insallah bi sorun yoktur.