Gönderen Konu: 2004 corolla 1.6 soul hb SAĞ TEKERDEN TIKIRTI GELİYOR  (Okunma sayısı 1543 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
2004 1.6 corollam var.önceleri sadece sola dönüşlerde bozuk zeminde sağ teker tarafından tıkırtı geliyordu.ustaya götürdüm baktılar bişey bulamadılar.fakat şimdi sürekli gelmeye başladı.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.servise gitmedim henüz.bazen basit bir çözümü olabiliyor bu tür şeylerin..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: 2004 corolla 1.6 soul hb SAĞ TEKERDEN TIKIRTI GELİYOR
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2012, 22:04:23 »
Hocam vyürüyen aksama bir baktırın.Ama lık lık seklinde gelen bir ses ise tekeri söktürdügünüzde tam ortada büyük bir vida var.Onu sıktırın boşluk oluyor ordan ses yapabiliyor.Anlatabildimmi bilmiyorum .Dİskin ortasındaki vida.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2012, 22:22:25 »
z rot boşluk yapmıştır bence.
-===2004 corolla terra sd makyajlı kasa)))):

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2012, 22:39:58 »
Bir rot-balans servisine giderek on takiminizi ve tekerlek bilyalarinizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Tuncay Bey'in bahsettigi sekilde bir sikinti var ise tekerlek bilyalari kontrol edilirken belli olur.

Ahmet Bey'in bahsettigi gibi bir sikinti var ise rot ayari ustasi sorunu anlayacaktir.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S