0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay dün senin yanından çektim arabayla ben ostimde... benim jantlar siyahtı belki görmüşündür serhat kooperatiflerinden geliyodun sanırsam ışıklarda bekliyodun en son onu gördüm
bide şu kırmızı şeritleri nasıl yaptınız jantları lastiklerden ayırdınızmı yoksa üstündemi boyadınız
polisin geçtigi yer işte orda bende geçtim türkay bana yardımcı olda ben boyayam şunu ya nerden bulurum bu bandı bide resim felan varmı msn adresim:tofuxferhat@hotmail.com eklede bi konuşak canını yirim
cihan abi öncelikle merhaba corollanın bu kasalarını hıc modıfıye yakısmaz dıye dusunuyordum ama senın bu fotoları gorunce demek insanın zevkine kalmıs olan bıseymıs onu anladım ayrıca jantlar nerde goremedım
bu kasa toyotada gördüğüm güzel araçlardan biri eline sağlık
ferhat abi boyacılara git, maskeleme bandı de, iki sprey kırmızı, iki de siyah de, maskeleme bandına 1ytl, boyaların da spreyine 2.5 veriosun yani 11 tutuo, 10 veriosun helalleşiosunuz, bol güneşli bir günde özenle bantlıyorsun lastikleri, önce kırmızıyı vuruyorsun(siyah üstüne vurdum başta, çok zor oldu, 5-6 kat gerekti ) kırmızıyı vuruyorsun, sonra öyle bırakıyorsun aracı, bir gün sonra gelip kırmızı tarafı bantlıyorsun, 2-3 kat da siyah vuruyorsun kırmızılara gelmemesi lazım ama bir de öneri; spreyi uzaktan sık.. yakından sıkınca yağlı boya böyle toplanıyor akıyor, o yüzden lastiği ve boyadığınız kısmı güzelce maskeleyin, spreyi 20-30 cm uzaktan sıkın, çok güzel oluyor o zaman çabuk kuruyor, güzel bir kat oluyor, tam kararında kolay gelsin msnden değil de burdan anlatmamın sebebi hem daha kalıcı bir yazı olması hem de msne çok girmediğimden, eklisin bu arada bende, 5+1 için eklemiştim ama konuşmamıştık
metalik bordo çok sönük kalır diye düşündüm, opak kırmızı daha parlak oldu, daha ilgi çekici
yalnız bu işlemden sonra arabayı son haddine kadar yere basmak lazım,yoksa bi anlamı kalmaz
bilkentte okuyorum, araba kampüste kullanılıyor, 3.5cm bascaktım, 16" jant takcaktım, ama burda imkansız bi kasisler var benim boyumda, orj haliyle çapraz giriorm