Gönderen Konu: Kedi göz Corolla bir bakın bakalım...  (Okunma sayısı 15940 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: 42 NG 844 bi bakın bakalım...
« Yanıtla #40 : Ekim 25, 2008, 00:49:19 »
teşekkürler.panjurun içini boşalttım sadece ortadaki 2 ye ayıran parça kaldı,içinede plastik büyük delikli tel gibi birşey yapıldı.basit işlem.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 25, 2008, 00:49:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #41 : Ocak 30, 2009, 15:14:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #42 : Ocak 30, 2009, 15:30:52 »
maşallah ya safkan japon olmuş bu araç:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 30, 2009, 16:44:55 »
APP plaka canım çekti şimdi :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Satılık Corolla 2008 Class 29.500 İrtibat Mesaj at
« Yanıtla #44 : Şubat 15, 2009, 13:04:42 »
cihan abi öncelikle merhaba
corollanın bu kasalarını hıc modıfıye yakısmaz dıye dusunuyordum ama senın bu fotoları gorunce demek insanın zevkine kalmıs olan bıseymıs onu anladım ayrıca jantlar nerde goremedım :):)
özgürlüğüme çılgınca koşarken görmüş komşum beni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Şubat 15, 2009, 14:08:56 »
:D benim gibiler de varmış :) janta para bulamadım ben de boyadım aynı bu şekilde, simsiyah yaptım kırmızı şerit çektim :) :)
konu sıkıntısı başgösterdi yine :) ekim konusunu hortlattık hadi hayırlısı :)

biraz da kirli resim koyalım :)

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Şubat 15, 2009, 14:47:13 »
 :D  :D  :D  :D
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • TcT
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Şubat 15, 2009, 14:50:10 »
türkay dün senin yanından çektim arabayla ben ostimde... benim jantlar siyahtı belki görmüşündür serhat kooperatiflerinden geliyodun sanırsam ışıklarda bekliyodun en son onu gördüm :D
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • TcT
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Şubat 15, 2009, 14:51:14 »
bide şu kırmızı şeritleri nasıl yaptınız jantları lastiklerden ayırdınızmı yoksa üstündemi boyadınız
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota sahibi olmak ve besyo ayrıcalıktır,,,
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #49 : Şubat 15, 2009, 15:24:49 »
bu kasa toyotada gördüğüm güzel araçlardan biri eline sağlık
toyota sahibi olmak ve besyo ayrıcalıktır,,,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Şubat 15, 2009, 16:12:15 »
türkay dün senin yanından çektim arabayla ben ostimde... benim jantlar siyahtı belki görmüşündür serhat kooperatiflerinden geliyodun sanırsam ışıklarda bekliyodun en son onu gördüm :D
nerde olduğumu hiç bilmiyorum be ferhat :) :) yani görmüşsündür de ben nerde olduğumu bilmiorm, yani geziyodum ama bilinçsizce :) bi de nasıl bi yer o ostim yaa ben bütün ışıklarda bekledim, polis bile durmuyor ışıklarda :) herkes geçiyordu :)
bide şu kırmızı şeritleri nasıl yaptınız jantları lastiklerden ayırdınızmı yoksa üstündemi boyadınız
maskemele bandı kullanarak boyadım, kendim boyadım ve jantları sökmeden boyadım, maskeleme bandıyla jantı ve lastiği bantladım, sonra bildiğimiz sprey boyayla boyadım, her boyadığım yeri kat boyadım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • TcT
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Şubat 15, 2009, 19:10:13 »
polisin geçtigi yer işte :D orda bende geçtim :D türkay bana yardımcı olda ben boyayam şunu ya nerden bulurum bu bandı bide resim felan varmı msn adresim:tofuxferhat@hotmail.com eklede bi konuşak canını yirim :D
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Şubat 15, 2009, 23:47:10 »
42 NG'nin jantlar niye sökülmüş anlamadım.
Araba bomba bu arada 8)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #53 : Şubat 16, 2009, 01:10:48 »
polisin geçtigi yer işte :D orda bende geçtim :D türkay bana yardımcı olda ben boyayam şunu ya nerden bulurum bu bandı bide resim felan varmı msn adresim:tofuxferhat@hotmail.com eklede bi konuşak canını yirim :D
ferhat abi boyacılara git, maskeleme bandı de, iki sprey kırmızı, iki de siyah de, maskeleme bandına 1ytl, boyaların da spreyine 2.5 veriosun yani 11 tutuo, 10 veriosun helalleşiosunuz, bol güneşli bir günde özenle bantlıyorsun lastikleri, önce kırmızıyı vuruyorsun(siyah üstüne vurdum başta, çok zor oldu, 5-6 kat gerekti :) ) kırmızıyı vuruyorsun, sonra öyle bırakıyorsun aracı, bir gün sonra gelip kırmızı tarafı bantlıyorsun, 2-3 kat da siyah vuruyorsun kırmızılara gelmemesi lazım ama ;) bir de öneri; spreyi uzaktan sık.. yakından sıkınca yağlı boya böyle toplanıyor akıyor, o yüzden lastiği ve boyadığınız kısmı güzelce maskeleyin, spreyi 20-30 cm uzaktan sıkın, çok güzel oluyor o zaman :) çabuk kuruyor, güzel bir kat oluyor, tam kararında ;) kolay gelsin ;) msnden değil de burdan anlatmamın sebebi hem daha kalıcı bir yazı olması hem de msne çok girmediğimden, eklisin bu arada bende, 5+1 için eklemiştim ama konuşmamıştık ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #54 : Şubat 16, 2009, 12:31:11 »
cihan abi öncelikle merhaba
corollanın bu kasalarını hıc modıfıye yakısmaz dıye dusunuyordum ama senın bu fotoları gorunce demek insanın zevkine kalmıs olan bıseymıs onu anladım ayrıca jantlar nerde goremedım :):)

teşekkürler yorumun için,jantları kışın takmıyorum ve bu yüzden orjinal jantlarına böyle birşey yapma gereğinde bulundum,jantlarım yazı bekliyor ; )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #55 : Şubat 16, 2009, 12:36:27 »
Biz üzerinde boyadık,iyi bir boyacı üzerinde boyayabilir.Ayırmaya pek gerek kalmıyor.
bu kasa toyotada gördüğüm güzel araçlardan biri eline sağlık

teşekkürler.
ferhat abi boyacılara git, maskeleme bandı de, iki sprey kırmızı, iki de siyah de, maskeleme bandına 1ytl, boyaların da spreyine 2.5 veriosun yani 11 tutuo, 10 veriosun helalleşiosunuz, bol güneşli bir günde özenle bantlıyorsun lastikleri, önce kırmızıyı vuruyorsun(siyah üstüne vurdum başta, çok zor oldu, 5-6 kat gerekti :) ) kırmızıyı vuruyorsun, sonra öyle bırakıyorsun aracı, bir gün sonra gelip kırmızı tarafı bantlıyorsun, 2-3 kat da siyah vuruyorsun kırmızılara gelmemesi lazım ama ;) bir de öneri; spreyi uzaktan sık.. yakından sıkınca yağlı boya böyle toplanıyor akıyor, o yüzden lastiği ve boyadığınız kısmı güzelce maskeleyin, spreyi 20-30 cm uzaktan sıkın, çok güzel oluyor o zaman :) çabuk kuruyor, güzel bir kat oluyor, tam kararında ;) kolay gelsin ;) msnden değil de burdan anlatmamın sebebi hem daha kalıcı bir yazı olması hem de msne çok girmediğimden, eklisin bu arada bende, 5+1 için eklemiştim ama konuşmamıştık ;)

sprey boyayla pek hoş durmuyor,metalik bordo rengi çok hoş oluyor,bilginize..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #56 : Şubat 16, 2009, 12:40:19 »
metalik bordo çok sönük kalır diye düşündüm, opak kırmızı daha parlak oldu, daha ilgi çekici ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #57 : Şubat 16, 2009, 12:51:13 »
metalik bordo çok sönük kalır diye düşündüm, opak kırmızı daha parlak oldu, daha ilgi çekici ;)

yalnız bu işlemden sonra arabayı son haddine kadar yere basmak lazım,yoksa bi anlamı kalmaz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #58 : Şubat 16, 2009, 12:54:51 »
yalnız bu işlemden sonra arabayı son haddine kadar yere basmak lazım,yoksa bi anlamı kalmaz ;)
bilkentte okuyorum, araba kampüste kullanılıyor, 3.5cm bascaktım, 16" jant takcaktım, ama burda imkansız :) bi kasisler var benim boyumda, orj haliyle çapraz giriorm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #59 : Şubat 16, 2009, 13:17:45 »
bilkentte okuyorum, araba kampüste kullanılıyor, 3.5cm bascaktım, 16" jant takcaktım, ama burda imkansız :) bi kasisler var benim boyumda, orj haliyle çapraz giriorm :)
Ben Konya sokaklarında kullanıyorsam oralarda çok daha rahat kullanılacagı kanaatindeyim ; )