0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Konya sokaklarında kullanıyorsam oralarda çok daha rahat kullanılacagı kanaatindeyim ; )
şehirde kullanılır canım o sıkıntı değil de okulda imkansız, askıda kalır valla araba corvette falan var, arabadan iniolar, çapraz girio, altının sürttüğü dışardan duyuluo, paranla rezil oluosun
ferhat abi boyacılara git, maskeleme bandı de, iki sprey kırmızı, iki de siyah de, maskeleme bandına 1ytl, boyaların da spreyine 2.5 veriosun yani 11 tutuo, 10 veriosun helalleşiosunuz, bol güneşli bir günde özenle bantlıyorsun lastikleri, önce kırmızıyı vuruyorsun(siyah üstüne vurdum başta, çok zor oldu, 5-6 kat gerekti ) kırmızıyı vuruyorsun, sonra öyle bırakıyorsun aracı, bir gün sonra gelip kırmızı tarafı bantlıyorsun, 2-3 kat da siyah vuruyorsun kırmızılara gelmemesi lazım ama bir de öneri; spreyi uzaktan sık.. yakından sıkınca yağlı boya böyle toplanıyor akıyor, o yüzden lastiği ve boyadığınız kısmı güzelce maskeleyin, spreyi 20-30 cm uzaktan sıkın, çok güzel oluyor o zaman çabuk kuruyor, güzel bir kat oluyor, tam kararında kolay gelsin msnden değil de burdan anlatmamın sebebi hem daha kalıcı bir yazı olması hem de msne çok girmediğimden, eklisin bu arada bende, 5+1 için eklemiştim ama konuşmamıştık
türkay senin ekleme msj ın gelmedi hiç bana bide ben daha önce denedim bunu fakat ben jantları boyamıştım önceden siyaha olmadı hiç şimdi bi daha deniyecem bakalım bu maskeleme bantını nasıl yapıştırcaz bide hırdavatçılarda bulurmuyuz açıklama yap biraz
güneşli bir gün buluşup yapalım olmazsa yaa, benim kullandığım spreyler yanımda, bant da yanımda neden getirdim izmirden hiç bilmiyorum ama getirmek geldi içimdeni buymuş nedeni bi de ekleme talebi gelmemiştir çünkü sen de ekledin beni, kabul etmiş olduk ikimiz de, listene bak varım ben
bu aralar yogunum ben iş ne zamana kadar ankaradasın
bişi söliyim mi jantları sat tenekelrele daha güzel hem 1-2cm daha inersin...bide sürtme olayına çare söliyim sana git amortiwsörcüne sertleştirsin..ben 10 cm bastım coille sürtme diye bişi yok arkaya 5 basketbolcu oturduğu halde sürtmedi sen hesapla salınım yok şuan
ben sürtme yapıyor mu dedim ?bundan ötesini basamazsın zaten aracın.bildiğinizden mi yazdınız bilmediğinizden mi anlamış değilim,garip bir yazılım tarzınız var zaten.
araç güzel olmuş iyi günlerde kullanın....bence farlarıda sti farı yapın şu yuvarlak imprezaların vardı ya siyah zeminli...bi kaç işlemle olur....görmüştüm takılı halini ordan biliyorum nası olcak ustam o resimli anlatımın felan varmı ?