Gönderen Konu: Kedi göz Corolla bir bakın bakalım...  (Okunma sayısı 15939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 42 NG 844 bi bakın bakalım...
« Yanıtla #60 : Şubat 16, 2009, 13:21:28 »
Ben Konya sokaklarında kullanıyorsam oralarda çok daha rahat kullanılacagı kanaatindeyim ; )

şehirde kullanılır canım o sıkıntı değil de okulda imkansız, askıda kalır valla araba :) corvette falan var, arabadan iniolar, çapraz girio, altının sürttüğü dışardan duyuluo, paranla rezil oluosun :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Şubat 16, 2009, 13:21:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #61 : Şubat 16, 2009, 13:25:47 »
şehirde kullanılır canım o sıkıntı değil de okulda imkansız, askıda kalır valla araba :) corvette falan var, arabadan iniolar, çapraz girio, altının sürttüğü dışardan duyuluo, paranla rezil oluosun :)

Ben en son geçenlerde yolda giderken 1.5 litrelik cola şişesi arabamın altında sıkıştı kaldı,yere yakınlığı sen hesapla artık,her yerde de sürtüyor,ama katlanacaksın tabiki,o görüntü,o duruş bence değer herşeye ; )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #62 : Şubat 16, 2009, 13:26:11 »
ayrıca arabamın videosunu (egzozlu + kat iptal + mikser iptal )  ''  Toyota Corolla Terra Extreme Exhaust Sound ''  youtube yazarak izleyebilirsiniz...çok kaliteli olmasada sesin nasıl çıktıgını görebilirsiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Şubat 16, 2009, 15:26:02 »
ferhat abi boyacılara git, maskeleme bandı de, iki sprey kırmızı, iki de siyah de, maskeleme bandına 1ytl, boyaların da spreyine 2.5 veriosun yani 11 tutuo, 10 veriosun helalleşiosunuz, bol güneşli bir günde özenle bantlıyorsun lastikleri, önce kırmızıyı vuruyorsun(siyah üstüne vurdum başta, çok zor oldu, 5-6 kat gerekti :) ) kırmızıyı vuruyorsun, sonra öyle bırakıyorsun aracı, bir gün sonra gelip kırmızı tarafı bantlıyorsun, 2-3 kat da siyah vuruyorsun kırmızılara gelmemesi lazım ama ;) bir de öneri; spreyi uzaktan sık.. yakından sıkınca yağlı boya böyle toplanıyor akıyor, o yüzden lastiği ve boyadığınız kısmı güzelce maskeleyin, spreyi 20-30 cm uzaktan sıkın, çok güzel oluyor o zaman :) çabuk kuruyor, güzel bir kat oluyor, tam kararında ;) kolay gelsin ;) msnden değil de burdan anlatmamın sebebi hem daha kalıcı bir yazı olması hem de msne çok girmediğimden, eklisin bu arada bende, 5+1 için eklemiştim ama konuşmamıştık ;)

türkay senin ekleme msj ın gelmedi hiç bana :( bide ben daha önce denedim bunu fakat ben jantları boyamıştım önceden siyaha olmadı hiç :( şimdi bi daha deniyecem bakalım bu maskeleme bantını nasıl yapıştırcaz bide hırdavatçılarda bulurmuyuz açıklama yap biraz :D
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #64 : Şubat 16, 2009, 16:28:55 »
türkay senin ekleme msj ın gelmedi hiç bana :( bide ben daha önce denedim bunu fakat ben jantları boyamıştım önceden siyaha olmadı hiç :( şimdi bi daha deniyecem bakalım bu maskeleme bantını nasıl yapıştırcaz bide hırdavatçılarda bulurmuyuz açıklama yap biraz :D
güneşli bir gün buluşup yapalım olmazsa yaa, benim kullandığım spreyler yanımda, bant da yanımda :) neden getirdim izmirden hiç bilmiyorum ama getirmek geldi içimdeni buymuş nedeni :) bi de ekleme talebi gelmemiştir çünkü sen de ekledin beni, kabul etmiş olduk ikimiz de, listene bak varım ben ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • TcT
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Şubat 16, 2009, 18:51:41 »
güneşli bir gün buluşup yapalım olmazsa yaa, benim kullandığım spreyler yanımda, bant da yanımda :) neden getirdim izmirden hiç bilmiyorum ama getirmek geldi içimdeni buymuş nedeni :) bi de ekleme talebi gelmemiştir çünkü sen de ekledin beni, kabul etmiş olduk ikimiz de, listene bak varım ben ;)

bu aralar yogunum ben :(:( ne zamana kadar ankaradasın
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #66 : Şubat 16, 2009, 19:11:44 »
bu aralar yogunum ben :(:( ne zamana kadar ankaradasın
okul dönemi bitene kadar :) hazirana kadar ankaradayım, mutlaka uygun bir zaman bulunur ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • TcT
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Şubat 16, 2009, 19:34:00 »
tamam hallederiz :D
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #68 : Mayıs 11, 2009, 10:11:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 98 Corolla XEI Special
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Mayıs 11, 2009, 10:43:10 »
Maşallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #70 : Mayıs 11, 2009, 10:47:24 »
maşallah kazasız sürüşler  dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Mayıs 11, 2009, 11:02:49 »
Maşallah, araç sadece jantın üzerinde gidiyor gibi :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #72 : Mayıs 11, 2009, 17:56:19 »
bişi söliyim mi jantları sat tenekelrele daha güzel hem 1-2cm daha inersin...bide sürtme olayına çare söliyim sana git amortiwsörcüne sertleştirsin..ben 10 cm bastım coille sürtme diye bişi yok :) arkaya 5 basketbolcu oturduğu halde sürtmedi sen hesapla salınım yok şuan :) ;)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Mayıs 11, 2009, 18:03:44 »
bişi söliyim mi jantları sat tenekelrele daha güzel hem 1-2cm daha inersin...bide sürtme olayına çare söliyim sana git amortiwsörcüne sertleştirsin..ben 10 cm bastım coille sürtme diye bişi yok :) arkaya 5 basketbolcu oturduğu halde sürtmedi sen hesapla salınım yok şuan :) ;)

Türkçe hocalarının içi sızlıyordur herhalde.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #74 : Mayıs 11, 2009, 19:42:09 »

ben sürtme yapıyor mu dedim ?
bundan ötesini basamazsın zaten aracın.
bildiğinizden mi yazdınız bilmediğinizden mi anlamış değilim,garip bir yazılım tarzınız var zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #75 : Mayıs 11, 2009, 20:19:50 »
ben sürtme yapıyor mu dedim ?
bundan ötesini basamazsın zaten aracın.
bildiğinizden mi yazdınız bilmediğinizden mi anlamış değilim,garip bir yazılım tarzınız var zaten.
yazılım değil yazım tarzı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #76 : Mayıs 12, 2009, 00:03:21 »
aç başta ne yazmışsın oku öle konuş.....gel bak ne kadar basılıyo gör öle yayla olmaz bu iş canını sıkma sen ;) ne hyazdığımı anlıyomusun anlıyosun hafrlerin sırası o kadar önemli mi al sende yanlış yazmışsın ben sana bişi diyom mu beyenmiyosan okuma yazdığımı yorumda yapma
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Mayıs 12, 2009, 10:16:51 »
"Ne bu şiddet bu celal" arkadaşlar.... Sakin olun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TRD
« Yanıtla #78 : Mayıs 12, 2009, 11:24:48 »
araç güzel olmuş iyi günlerde kullanın....bence farlarıda sti farı yapın şu yuvarlak imprezaların vardı ya siyah zeminli...bi kaç işlemle olur....görmüştüm takılı halini ordan biliyorum ;)
nası olcak ustam o resimli anlatımın felan varmı ?
toyota corolla linea luna AC special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #79 : Mayıs 12, 2009, 11:52:51 »
Aracınız çok  güzel,Allah kaza bela vermesin.Tek eksiğiniz sis farları. Emeğinize sağlık.
Bir de bu farları biz ne yapacağız.Bi arkadaş ''sti'' gibi yap demiş  ama nasıl olacak.elinde resim yahut döküman olan varsa ve paylaşırsa çok güzel olur.
..........2000 Corolla Luna Special.........