Gönderen Konu: Kaş'ta yaz tatili  (Okunma sayısı 887 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
Kaş'ta yaz tatili
« : Mart 24, 2012, 20:40:55 »
Selam arkadaşlar,
Bu yaz tatil için  Kaş'taki otellerin erken rezervasyon imkanlarından yararlanmak istiyorum fakat oteller için internetten okduğum yorumlar kafamı daha çok karıştırdı. Daha önce kaşa gidenler arkadaşlarım memnun kaldıkları otelleri paylaşabilirlerse çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Honda Jazz / 2012

Toyota Club Türkiye

Kaş'ta yaz tatili
« : Mart 24, 2012, 20:40:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaş'ta yaz tatili
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2012, 20:44:55 »
Otelde kalmadım ama tercihin mükemmel olmuş dostum.... Denizin o mavi-yeşil arası güzelliği yeter kaşta.... Kayalıklardan bol bol atlarsın artık :D  Tabi yolu biraz yorar diyeceğim ama bir mersinli olarak akdeniz yol yapısına alışkın olduğun geliyor aklıma ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2012, 20:53:33 »
Sevgili Güven Bey, eşimin ailesi Kaş/Kalkan'da yaşıyor. Bizde hemen hemen her yaz Kalkan'a gideriz. Biz otel vs. kullanmadığımız için çok otel sayısı bilmiyorum. Ben size Kalkan'ı tavsiye ederim. Kalkan'da en çok tercih edilen Pırat Otel var. Apart otel tarzında. Diğer önerim Çetinkaya Pansiyon olabilir. Ayrıca, birkaç hafta kiralayabileceğiniz devremülkleri tavsiye ederim. Çok güzel bir tatil yöresi ve nezih bir yer. Berduşu sarhoşu ipsizi sapsızı yoktur. Kalkan Kaş arası 20 dakika, Patara Pilajı 10 dakika, Ölüdeniz 1 saat 15 dakika ve bir çok güzel koylar var çevresinde. Ayrıca, denizin derinliklerinde muhteşem deniz manzaralarını görebileceğiniz dalma imkanlarınız da var. Yamaç paraşutu yapma imkanınız da mevcut. Kararınız Kaş ya da Kalkan hangisi olursa olsun muhteşem yerler umarım güzel ve istediğiniz özelliklerde bir otel bulursunuz. Hoşçakalın.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2012, 21:19:57 »
Güvencim gitmediğim için üzgünüm fakat en çok gitmek istediğim yer. ;)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2012, 21:32:44 »
güven bey tercihiniz güzel oteller hakkında benimde pek bilgim yok gelirseniz tekne turu ile batık şehire gitmeyi ihmal etmeyiniz.Eğer tatilinize özel aracınızla çıkacaksanız eğer kaputaş plajını,kalkan patara ve saklıkente kadar uzanabilirsiniz görmek isterseniz.Sıcaktan bunaldı iseniz hemen yaylaya çıkar buz gibi hava serinliğide yaşayabilirsiniz keyfinize göre...Eğlenceniz güzel olur umarım...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)