Gönderen Konu: Opel astra 1.6 2000-2001 sedan modelleri görüş ve yorumlar. Acil Yardım..  (Okunma sayısı 44913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
 Öncelikle herkese keyifli forumlar..
Opel astra 1.6 sedan manuel vites comfort,cd,elegance,edition modelleri arasında seçim yapmakta kararsız kaldık. Sizce bu modeller arasından en tatminkar edici model hangisidir. Donanım,ikinci el,yol tutuş,malzeme kalitesi,tüketim ve yedek parça bakımından nasıl araçlardır bu araç hakkında bilgisi olan üyelerden yorum ve değerlendirme bekliyoruz. Cevaplar için şimdiden teşekürler..
-Farklı olmaya çalıştıkça,farklı yönlerini kaybediyor insanlar ..'

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
cd,elegance,edition donanım olarak gerçekten doludur bunlardan birini seçebilirsiniz.İkinci el de havada kapılan bu modellerle ilgili bir sorununuz olmaz güzel arabadır.Tam bağımsız arka süspansiyonlarıyla yol tutuşu gerçekten iyidir.Konsol olarak üst kısım yumusak plastıkten oluşur ve dokunma hıssı yumuşaktır kapı içlerinin üst kısmıda aynı malzemedendır.Bu aracın aynısı kuzenimde oldugundan söylüyorum arabayla ilgili yorumlarımı.Tüketim olarak 1.6 103 hp motor gerektiğinde performansta verebilen motor ve yakıt tuketımıde sakin kullanımda 6.8 litre civarında,yedek parça olarak ise serviste gayet pahalı ama sanayılerdeki ozel opel servislerini tavsiye ederim gayet iyidir parça fiyati.Şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı gayet güzel arabadır tavsiye ederim. :)
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Zamanında bu aracın süspansiyon sistemini Lotus dizayn etmişti.Yol sesini çok almaz.1.6 sı iyi gider.Yol tutuşu gayet iyidir.Takırtı tukurtusu çok yoktur.1.4 almayın ama sakın.Temizleri güzel bir alternatif olabilir.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
bu aracın motoru 16v mi, yoksa bu bildiğimiz meşhur 8v 102ps motormu, vw grubunun her markaya kaptırmış olduğu
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
bu aracın motoru 16v mi, yoksa bu bildiğimiz meşhur 8v 102ps motormu, vw grubunun her markaya kaptırmış olduğu
16v olması lazım.. sanki 101 hp diye hatırlıyorum
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
fena değil performansı , bende tatbik ettim de, 8v ise çok başarılı diyecektim, 16v olması durumunda da normal durum.
ahmet senin ilandaki, çok uçmuş o, irtifa nedeniyle alınmaz
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
10 yaş üstü opel = problem :)
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Pilot olarak örnek verdim onu Alperim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
Pilot olarak örnek verdim onu Alperim :D
aynen, sahibi pilot heralde, bu kadar uçma alışkanlığı, ya pilot , ya hostes , yada kuşlarda olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
2005 model 60 bin km de ve lpg li aldı bir öğretmen arkadaşım. Baskı balata sıyırmaya az kalmış, lpg de problem çımış vs vs ben kullanıcıya göre değerlendirirsem pek hoş duyumlar almadım, o model toyota bence daha güzel olur.
2011 1.33 Corolla Comfort Gümüş Gri.30 bin km de 39500 e satıldı.07.08.2014

2011 1.6 Avensis Elegant Ekstra Beyaz.18 Binkmde-Düzcede
2014 1.4 Corolla Advence M/M İnci beyaz.0 km Bursada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Aracı dayım alacak tabiki 2004-2005 corolla sol alması taraftarıyız ama dayım bu kasa astralara aşık olmuş durumda :) gözü başka araç görmüyo bugün ankarada araba pazarına gittik ve 2000 2001 model astra çok nadir vardı pazarda görünüşe göre piyasada baya tutulan bi araba gibi 1-2 tane bulduk bu modellerden çok temizdi ama ikiside satılmıştı.. bu arada efsaneyi ziyaretçi parkına cekmemize rağmen ayak üstü yarım saatte 7 8 kişi satılıkmı die sordu :) efsaneye bir kez daha aşık oldum. uzaktan gören gelip inceleyip soruyo hemen satılıkmı die o duyulan haz bambaşka gerçekten .. :)  bu arada bu model astraları ae101 le karşılaştırırsak performans konusunda nasıldır acaba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
  1.6 astra edition  2001 model arabamı 20 ooo tl ye iki ay önce sattim  müşterisini bulmak çok kolay.11 sene kullandım hiç bir yönden problem yaşamadım.benzin tüketimi dahil. özel servis ağının geniş oluşu tercih edilmesinin büyük nedenidir.herşeyi orjinal olduğu halde parçalarını servisin üçtebir fiyatına taktırmanız mümkündür hemde iyi işçilikle.şimdi otomatik yaris aldım .onu satmadan alsam ne iyi olurdu.akü lastik kayış ve filreler dışında hiçbir masrafım olmadı.bu birazda benim şansımdı.