0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kimse kimseden bahsetmesede arada kuyruk acısı olan çıkar mı çıkar...
Tekin abi gözükmüyor..
Eski Ankara ekib yok, Emre Ozan ve Emre Açık görünmüyor uzun zamandır. Av. Betül Yalım ve tabiki özlemle beklediğimiz Hakan Öztürk kardeşim ortalıkta yoklar.
"Alem olmuş cacık, biz hele acık..." Güzel bir söz
Forumun gulluk gulistanlik döneminden hiç kimse yok artık.Önceleri tek sorunumuz kanun dışı hız hikayelerinin yazılmalıydı.Bugüne baktığım zaman o günleri arar oldum.Yine o arkadaslar burada olsa ve yine tek sorunumuz hız olsa.Ali Rıza Teksan'ı unutmamak gerek Ne alaka Arda
Forumun gulluk gulistanlik döneminden hiç kimse yok artık.Önceleri tek sorunumuz kanun dışı hız hikayelerinin yazılmalıydı.Bugüne baktığım zaman o günleri arar oldum.Yine o arkadaslar burada olsa ve yine tek sorunumuz hız olsa.Ali Rıza Teksan'ı unutmamak gerek
artık hız sınırı duble yollarda 110 + %10
duble yollarda (Bölünmüş yol) 110 olduğundan eminimgerçi ben o yolarda çok daha hızlı gidiyorum ama yasal sınırı bu
Hayır Kemal abi bölünmüş yollarda hız sınırı 100+10km/h.
Betül Yalım , bir gitti pir gittiçok delikanlı, çok sıkı kızdı, keşke gitmeseydi
ben yokmuyum yoklugum bile hissedilmemiş halbulki ben bu sitenin 17 üyesiyim:(
Salih Karalı
senin araç ağır vasıta sınıfı oduğu için sana 100 km. dirama binek araçlarda 110
kemal abi haklı. binek araçlarda 110+%10 ile 121km hızla seyredilebiliyor..
Kemal abi ve Türkay kusura bakmayın ama ikinizinde yanlısı var...Otobüs İcin;Tek yönlü yol : 80+%10 = 88 km/hBölünmüş yol : 90+%10 = 99 km/hOtobanda : 100+%10 = 110 km/h'dırOtomobiller içinse;Tek yön : 90+%10 = 99 km/hCift yön : 100+%10 = 110 km/h Ve otoban : 120+%10 = 132 km/h'dır.Denemesi bedavadir arkadaslar.Radar gördüğünüz yerde kendi iddianızı kendiniz çürütebilirsiniz Ama cebinize yazık olacaktır.