0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1997 Opel Astra 1.6 GLS alacağız uygun fiyata bulduk sizce nasıl bir arabadır.Bazılarınzı biliyor 5 ay önce corollamızı satmıştık bazı sebeplerden ötürübütçe buna yetiyor ne dersiniz alsak başımıza iş olmayız demi
Bildigim kadariyla GLS o kasanin full donanimi, benim Corsa CD ile yaklasik ayni donanimda sanirim. ABS, cift airbag ve klima mevcut.
Vectra da cd-cdx en yuksek donanım.Gls de arka camlar kollu filan.
99 cd astra 4 cam oto. idi eğer gls de arka camlar kolluysa en yüksek olmuyor galiba..
Astra 99 yilinda G kasaya gecti, o kasalarda CD donanim bulunmakta.
Erdem eğer temiz kullanılmış ise bakımları tam ve zamanında yapılmış ise Astra F kasa güzel arabadır ben yaklaşık 1 yıl kadar kullandım.. 97 model bir araç için de 120bin km normal bence.. hele bir de tanıdıkmış alacağınız kişi en azından neyi var neyi yok arabanın söyleyecektir size.. triger kayışını mutlaka öğrenin ne zaman değiştiğini.. şimdiden hayırlı olsun eğer alırsanız..bu arada fiyat nedir?? araba sedan mı hatcback mi?selamlar
ben o kadar eski opele paramı bağlamazdım sanırım. güvenmiyorum opele her an bozulup her an masraf açacak gibi geliyor. babamda 2009 astra var, geçen aylarda arabanın bilmemnesi bozulmuş bir ay serviste yattı, çalışmıyormuş, parça da gelmek bilmedi, delirdi babam. babam ki abartı sakin, abartı düzgün, abartı titiz kullanır. araba daha 25-30 bin kmde. ufak tefek küçük masraflar da çok açtı, aynı anneme alınan corolla şu an 36 bin kmde, sadece periyodik bakım yapıldı bir de arabayı ben kullandığımdan kelli biraz hor kullanıyorum sanırım devirdaim ses yapmaya başladı onu değiştirdik.
vallahi kardeşim ne bileyim işte dediğim gibi işte 3-4 sıkıntı çıksa ufak tefek sorunlar vs derken araba sana 15bin liraya gelcek bir de çektiğin sıkıntı ve sanayide geçen zaman çabası. haa tabi kesin öyle olacak diye bir şey var mı? tabii ki yok