Gönderen Konu: KIZ ÇOCUKLARI BÖYLE KOŞAR BABALARINA  (Okunma sayısı 1154 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
KIZ ÇOCUKLARI BÖYLE KOŞAR BABALARINA
« : Mart 23, 2012, 11:14:56 »
Tüm Şehitlerimize Tanrı dan rahmet diliyorum, bir kız babası olarak bu yazıyı okurken çok duygulandım paylaşmak istedim.

KIZ ÇOCUKLARI NAR TANELERİ

Bir kıyaslama da yapmıyorum. Ama kızım farklı. Kızım. Kız çocukları. Kız babaları. Kızım farklı. Kız çocuklarının babalarına koşması bile farklıdır. Nar taneleri, kız çocukları.

Odamdakilerle konuşurken, o görüntüyü gördüm. Tören bitmiş, askeri kurallar yerine getirilmiş ve artık onlar son yolculuklarına uğurlanacaklar. Yan yana tabutlar. Bir anda koşmaya başlayan kız çocuklarını gördüm. Babalarına koşuyorlardı. Kanım dondu. Durdum. Yüzüm düştü.

Hiç tartışmam, dünyanın en güzel görüntüsüdür, bir kız çocuğunun babasına doğru koşması. Her adımda saçları bir o yana, bir bu yana salınır. Yüzünde bir mutluluk! Kız çocukları böyle koşar babalarına. Dünyanın en güvenilir insanının kollarıdır koştukları. Kız çocukları böyle koşar babalarına. Gülerler. Kendilerinden emin. Kız çocukları böyle koşar babalarına. Sarılırlar. Sonra, baba mı o sevginin içinde kaybolur, yoksa kız çocuğu mu babasının kollarında, bilemem. Benim hissettiğim, tam bir kayboluş ve sonra yeniden varoluş duygusudur. Kız çocuğu, nar tanesi.

SON KEZ KOŞTULAR BABALARINA

Onlar da öyle koştular babalarına. Ama son kez. Tabutlara doğru son hızla koştular. Bırakmak istemiyorlardı. Son kez sarılmak, son kez koklamak, son kez öpmek, son kez dokunmak istediler. Tabutlara sarıldılar, ölümün soğukluğuna, kâinatın en sıcak busesini kondurdular. Ağlayarak, parçalanarak.

Tabuta doğru yaklaştıklarında, isimleri aradılar eğilip. Yanlış tabuta, yanlış babaya, bir başkasının babasına sarılmamak için. Kendi babalarını aradılar. Kız çocukları böyle koşar babalarına, Hani denir ya, "Kimse kusursuz değildir" diye. Yanlış. Bir tek, bir kız çocuğunun babasına koşmasında kusur bulamazsınız. O kadar muhteşemdir. O kadar çarpıcı ve o kadar sonsuzluk dolu. Öyle koştular babalarına. Sarıldılar son kez. Babalar da kız çocuklarına.

Baba diye ağlarken, belki de bilmiyorlardı babalarının onları gerçekten duyduğunu, gerçekten hissettiğini ve gerçekten onlara da sarıldığını. Bir kız çocuğu babasına öyle koşar, babaları da böyle hisseder.

Kaynak : http://www.internethaber.com

Toyota Club Türkiye

« : Mart 23, 2012, 11:14:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Ynt: KIZ ÇOCUKLARI BÖYLE KOŞAR BABALARINA
« Yanıtla #1 : Mart 23, 2012, 11:29:58 »
Bende çok duygulanıyorum bu tip acı günlerde.Evet aslında baba ve kızı arasındaki bağ dünyadaki en kuvvetli bağdır.Hani dünya bir yana o bir yana derler ya tam öyle işte.Tanrı ,hiç bir babaya kızının acısını ,hiç bir kızada babanın yokluğunu hissettirmesin.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2012, 10:46:18 »
:(
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2012, 11:51:54 »
Televizyondaki o görüntüler esnasında duygulandığım gözlerimin dolduğu ender zamanlardan birini yaşadım......Allah gani gani rahmet eylesin meslektaşlarıma... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2012, 14:35:59 »
Benim psikolojim bu tür haberleri kaldırmıyor.Bu yüzden paylaşımınız okumadım.Elbette içeriğini çok iyi biliyorum.Sabır ama nereye kadar ?
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...