Gönderen Konu: Elektirikli direksiyon  (Okunma sayısı 4627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Elektirikli direksiyon
« Yanıtla #20 : Mart 26, 2012, 00:55:23 »
japon avrupa durumu karışık biraz... MAlum benim hem alman hem de japon araçlarım oldu 4 aracımı örnek göstermek gerekirse toyota ve honda ikisi de yüksek hızlar da direksiyonu sertleşiyordu. Alman olarak ise vw ve opel... Vw yüksek hızlar da direksiyon taş gibi oluyor ama gel gelelim opel vectra'ya 2004 model 1.6 benzinli comfort'tu. Durduğu yerde direksiyon nasıl yumuşaksa yüksek hızlarda da o kadar yumuşaktı ve çok tehlike arz ediyordu böyle dokunduğun zaman sağa sola gidiyordu direksiyona yanlış bi harekette bulunsan allah korusun kurtaramazsın yağ gibi dönüyordu çünkü...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 26, 2012, 00:55:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 31, 2012, 02:02:30 »
japon avrupa durumu karışık biraz... MAlum benim hem alman hem de japon araçlarım oldu 4 aracımı örnek göstermek gerekirse toyota ve honda ikisi de yüksek hızlar da direksiyonu sertleşiyordu. Alman olarak ise vw ve opel... Vw yüksek hızlar da direksiyon taş gibi oluyor ama gel gelelim opel vectra'ya 2004 model 1.6 benzinli comfort'tu. Durduğu yerde direksiyon nasıl yumuşaksa yüksek hızlarda da o kadar yumuşaktı ve çok tehlike arz ediyordu böyle dokunduğun zaman sağa sola gidiyordu direksiyona yanlış bir harekette bulunsan allah korusun kurtaramazsın yağ gibi dönüyordu çünkü...

ben avensisin direksiyon sertlik/yumuşaklığını başarılı buluyorum genel itibariyle.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Nisan 03, 2012, 00:25:02 »
ben avensisin direksiyon sertlik/yumuşaklığını başarılı buluyorum genel itibariyle.
Öyle de olması gerekli zaten. Küçük kardeşi corolla'nın bile direksiyon hisleri kuvvetli ve güzel... Çok istemişimdir Passat'ımın direksiyon şekli de corollanın ki gibi güzel ve sportif olsaydı. Her güzelin kusuru oluyor işte :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 11, 2012, 23:07:23 »
Öyle de olması gerekli zaten. Küçük kardeşi corolla'nın bile direksiyon hisleri kuvvetli ve güzel... Çok istemişimdir Passat'ımın direksiyon şekli de corollanın ki gibi güzel ve sportif olsaydı. Her güzelin kusuru oluyor işte :)

O kadar kusur kadı kızında da olur :)
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Nisan 13, 2012, 20:23:51 »