0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gerçekten değer yüksek peki siz ölçtünüz mü ne kadar yapabildiğini benim aracım 1.6 vvti 4 litre lpg ile 54 km şehir içinde yol yaptı bizzat kendim denedim
Sevgili arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler, araç benzinli olup, LPG yok, acaba yağ,yakıt, hava filtresinden kaynaklanabilir mi ? değiştirmedim. ilk söylediğim gibi aldığımda 133.000 de idi, 10.000 lik bakımının yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Servisi aradım 100.000 bakımı yapılmış, 120.000 bakımının yapılmadığını, yaptırdığım taktirde 740 tl fiyat çıkardılar. Aracın çalışmasında bir problem görünmüyor. durduk yerede 740 TL. de açıkcası vermek istemiyorum. Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.saygılarımla
Can naçizane fikrim Sen o arabayı hiç satma müzeye koy çevremde hangi marka olursa olsun şehir içinde o değeri bırak şehir dışında yaklaşan yok ..54/4=13,5
bende de 1.6 2004 model terra sd var. şehir içi sıfırlıyourm ortalama 14-15 şhir dişı 9-10 gösteriyor ve yakıyor. ne yaptıysam düzelmedi düzelmedi. tabibu değerler lpg iiçin benzinde daha az gösteriyor ve yakıyor. 11-12 şhir içi 7-8 şehir dışı.