0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AE 101'i özlüyorum D4D'de beni mutlu eden tek sey frenler ve yerden yüksekliği ::)performans derseniz bu arabaya bu motor olmamış daha doğrusu ekonomi diye küçük düşünülmüş ama yüklüyken tadı yok, :blink:ae 101 ise güvenli değil ama yolda giderken süzülüşü farklıydı süspansiyonu, zaten ikiside rüzgardan çok etkileniyor bence bu corollayı fluence gibi iri kıyım ama o kadar zarafetten yoksun olmadan 1,6 motor ,cc, vsc.ebd gibi özelliker koyacak Toyota gibi iç kalite malzemesi koyacak vs.. vs... fiyatıda uçuk olmıyacak çokmu şey istedim.
speciel al
Adem bey bende 1 senelik efsane sahibiyim,aralık ayında 2005-2006 Hb D4D veya 1.6 Sol Hb almak istedim,herkes pişman olursun dedi,yazılan mesajları okuyunca 101 kasadan sonra pek mutlu olan yok gibi,bende aksesuardan dolayı muzdaribim;abs,klima,elektrikli ayna,cam otomatiği,hız sabitleyici vs olmayan bir araç nasıl olurda kendisini özletir.Sanırım bu yüzden Efsane'leşmiş bu kasa.Bir de sizden güncel yakıt tüketim değerlerinizi öğrenmek isterim.Kazasız,cezasız günler.
Can sana katılıyorum dizeller bayağı gelişti ben aracın gücü ve ağırlığı orantılı olmadığını düşünüyorum 8 valf olması yakıtı diğerlerine göre fazla ama şuda bir gerçek 1.2 ve 1.4 motorlardan yüksek güç elde etmek o motorun sorunsuzluğu konusunda soru işaretleri oluşturuyor kafamda, ben toyotayı az yakıyor veya daha konforlu diye almadım açıkcası ikinci el değeri ve mekanik sorunsuzluğu nedeniyle tercih ediyorum, hatta dış dizayn olarak çokta gösterişli değil ama markaya karşı ve japonlara karşı bir hayranlığım var. Bir yerlerde şöyle bir şey okumuştum araçlarla ilgili Almanlar bulur japonlar sorunzuzdur diye, ama diğer araba markalarıda artık iyi araba yapıyorlar bu aracımdan sonra başka marka deneyeceğim nedeni ise toyotanın karoser ve boya yönünden çok zayıf olması özellikle son kasası hiç kaslı durmuyor farlar nikelajlar tamam ama sanki plastiğin üstüne boya atılmış sacı çok ince hissiyatı veriyor bana tabi gönül Land curuser prado ister ama benim için hayal gibi...
ae 101 efsane kasanın motor kodu mu oluyor benim araç 2007 yeni kasa olan corollalardan benim ki nedir bilgilendiren olursa iyi olur