0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu hafta sonu ankara dan akşehire gittim geldim..17,6 kuruş yaktı km de..manuel modda kullandım..bence gayet iyi..ama unutmadan söyleyeyim 2.29 dan aldım lpg yi...
bu hafta sonu kendi rekorumu kırdım..ankara-istanbul 2.67 den aldığım lpg ile km de 16 kuruş...istanbul-ankara 2.29 aldığım lpg ile km de 15 kuruş yaktırdım...410 km yolu 63 tl ye geldim..
tebrikler gerçekten. uzun yolda bende genelde mmti manuele alıyorum cc ile 110 sabit 6,5 litre civarında yakıyor. bu arada ankara bent deresinden mamak tarafına giderken gaz 2,22tl haberiniz olsun
Çok iyi rakamlar ortalama kaç km hızla gidiyordunuz Fatih bey
çok dik eğimlerde viteste gaza basmadan, hafif eğimlerde boşta gaza basmadan gittim..en az 75 km/saat bolu dağ tüneli öncesi yokuşta, en fazla da tünel sonrası 30-40 km sonra 140 km/saat yaptım... en garip olanı bazı hafif eğimlerde 90 km hızla sabit gitmek için viteste gaza basmak gerekiyor ve yaklaşık 4 litre/100 km yakıyor..ancak bu tarz eğimlerde boşa alınca yine 90 km hızla sabit 0,9 litre/100 km yakıyor..bu şekilde tünel sonrası 10 dk kadar yol aldığım kesimler oldu hiç gaza basmadan..