Gönderen Konu: COROLLA DVD GPS MONTAJI YARDIM.  (Okunma sayısı 1194 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
COROLLA DVD GPS MONTAJI YARDIM.
« : Mart 18, 2012, 21:38:36 »
COROLLA DVD GPS MONTAJI HAKKINDA ....Arkadaşlar 2005 corolla solum var çinden dvd gps cihazı sipariş ettim . Büyük olasılkla bu hafta gelir montaj için Aydın da montaj için görüştüm 200 tl istediler you tube da izledim çok kolay teybi kendim söktüm taktı çok kolay . Çin den gelen cihaz corolla için soketleri uyuyor geldiğinde taksam ilk başta yapmam gereken herhangi bir işlem var mı ?

Toyota Club Türkiye

COROLLA DVD GPS MONTAJI YARDIM.
« : Mart 18, 2012, 21:38:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
Ynt: COROLLA DVD GPS MONTAJI YARDIM.
« Yanıtla #1 : Mart 30, 2012, 15:45:29 »
COROLLA DVD GPS MONTAJI HAKKINDA ....Arkadaşlar 2005 corolla solum var çinden dvd gps cihazı sipariş ettim . Büyük olasılkla bu hafta gelir montaj için Aydın da montaj için görüştüm 200 tl istediler you tube da izledim çok kolay teybi kendim söktüm taktı çok kolay . Çin den gelen cihaz corolla için soketleri uyuyor geldiğinde taksam ilk başta yapmam gereken herhangi bir işlem var mı ?

soketler bire bir uyumlu olacağından rahatlıkla montajını yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
nurullah bey bende çinden sipariş etmeyi düşünüyorum.hangi yolla sipariş ettiniz gümrük işleri vs. işlemler hakkında yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.
2007 corolla d4d plus line-
RAV4 vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: COROLLA DVD GPS MONTAJI YARDIM.
« Yanıtla #2 : Mart 30, 2012, 15:47:15 »
selman beye katiliyorum ve bilgileri bende bekliyorum