Herkese güzel günler dilerim.Foruma bayadır göz atamıyordum.2005 1.6 sol Corollaya sahibim.Modifiye açısından araca uygulanacaklar pek fazla değil.Fakat ön farlarından memnun kalmayanlar için güzel bir tasarım yaptım kendimce.Bunuda paylaşmak istedim uygulayan olmak ısteyebılır diye.
4 numara film değilde 3 numara film kullandım.İlk olarak farlarımı bir güzel temizledim.Ardından farlarıma cam sil sıktım.Camsil sıktıktan sonra filmi farın büyüklüğü kadar kestim(tam ayarı olmak zorunda değil.)Sonra pürüz bırakmıcak şekilde kredi kartıyla da olabilir kalın bir kart vizitlede olabilir filmi cizmicek birşeyle aralarda hava bırakmadan sol elimizdede ısıtıcıylan(hava üfleyen) yapıştırdım.Fazlalıkları neşterle kestim yanlardan.Fakat filmleri farın aralarına da yapıştırmaya özen gösterin.Ardından farın kendi şekilleri üzerinden neşterle kendi kafamca geçtim aydınlık bir ışık altında.Sonuç ortada.BATMAN =)) En yakın zamanda sinyalleride kısalara bağlıcam Jdm akar gider

Aracıma uyguladıklarım merak edenler açısından söylıyım bunuda.Soldan önden arkaya kadar siyah tek şerit çizgi,kısalar sisler 8k xenon,parklar let philips beyaz,sinyalleri kısalara bağlatıcam kısmetse =),Jantlar orjinal corolla çelik jantı siyah(Plasti dip ile),ön arka farlar filmli önler görüldüğü gibi,yanık uçlu yüksek devirde güzel bir ses veren egzos kapaklı,orjinal amerikan film 3 numara,kırmızı toyota amblemi arkada,m3 ince siyah spoyler,corolla yazıları siyaha boyanmıi(plasti dip),metalik gri araç renginde anten,içerde koltuk kılıfları sıyah orjinal dikilme,plakalar kalınlaştırılıp koruma atıldı,arka plakayı kare yptım kendımce daha şık =),plaka ışığı let beyaz, aklıma gelenler bunlar

(sadece fikir açısından bilgilendırme yaptım bazı arkadaşlara)