0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Göker gel-ME-yesim dermiş Sercan yauvv Bu arada Nisan başında geliyorum Eskişehire sınavlarım var Evet eskişehir güzel bir şehir ama ben kaldığım yıllar boyunca sevemedim bir türlü.... Sonuçta arabamı daha çok seviyordum ve eskişehir bizi üzüyordu... Birde öyle gece kulubü vs olaylarını pek sevmediğim için anlaşamadık o şehirle...
Oleyyy bir misafir gelcek eskişehir çok güzel yer her zaman beklerim zevkle gezdiririm sercanım yeterki geleceğin günü söyle
Getirmek için öle dedim Ha haa nisanda jantımıda takarım hemen buluşalım gelince Eskişehir tamam çukurları var ama güzel ya sende sadece gece kulubümü var eskişehirde gel gel Esparka gideriz
Yauv o konuya hiç girme kardeşim benim bölüm itibarı ile arkadaşlarımın yüzde 90ı kızdı Şaka maka basmadığım cm2 kalmamıştır esparkta arkadaş Tak tabi yauv Jantsız arabaya binmem ona göre
Keşke gelsen valla vaktin olursa yolun düşerse herzaman beklerim sercanım.Bir kere niyetlendik onda da satışa uğradık.Yoksa ACD arkadaşımız tarafındanmı Valla harbiden sevmiyom diyo ama hep gezmiş sercanım rahat bırakmadığım için özür bir yazdırmamışım
Bak seeeenn Satışmışş Ticaret acımasızdır hachı abi gideri varsa hemen yol vericen
Hahaha bro zaten Eskişehirde özellikkle bağlarda oturuyorsan araba hiiiç ama hiç gerekmiyor arabayla gitmek daha büyük dert o yüzden 2yıl bisiklet kullandım zaten Efsanenin bagajda az gezmedi Şiddetide sevmem ama kullanmasını iyi bilirim bro Satış mıııı koskoca toplantı iptal oldu sen satış diyorsun aaaa ayıp Bak seeeenn Satışmışş Ticaret acımasızdır hachı abi gideri varsa hemen yol vericen
Bu arada bana müsade arkadaşın otoparka Safiri yıkamaya gidiyorum varsa gelen buyursun