0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle yay şart.Ama eskişehirde yoğun kar nedeniyle çok fazla çukrular oluştu bayada derin inşallah yaza yaparlarda takarız yayımızı yoksa bu halde zor gibi duruyor malesef yay takıp tamponu kırmakta var
Yok Gökerim yauv kızmam ben kimseye hatta eskişehirde oturduğun bölgeye göre yay takma bile derim az kavga etmedim haller geçidinde düşüncesiz insanlarla... Sahi nerede oturuyorsun yogunlukla hangi bölgede kullanıyorsun aracını? Gerçi nerede oturursan otur gensin birde bekarsan illa ki haftada birkaç kez bağlara düşer yolun
Çankaya mahallesinde oturuyorum ama hemen hemen hergün çarşıya düşüyor yolum hellerin ordaki geçit berbat haftada en az 2 kere geçiyorum evliyim ama malum espark ta espark diye tutturan bir eşim var mecbur geçiyorum ama gerçekten çok kötü orası artık takarsam tren garının ordaki köprüyü kullanırım artık
ben beyaz 16 lık jantları ikinci el çok uygun fiyata aldım ama 17 veya 18 ebatında olsaydı çok daha güzel dururdu,ama ozamanda 2000 km lik sıfır lastiklerimi değişmem gerekecekti,sizin lastikleriniz eskiyse direkt büyük ebat jant takın
GÖker işte anlatmak istediğim manzara buydu. Şekil A Versobüs
Aynen valla sercanım gerçi bu araba biraz büyük olmadı takacaz napalım kaçarız artık çukurlardan
Bu gördüğümüz araç 7 kişilik Namı diğer Versobüs olarak anılmaktadır. Ahmet gibi 5 kişi rahat binebilir. Zamana bırakalım bence taktıktan bir zaman sonra ne yapılması gerektiğini araç kendi söylecektir.
Doğru söylüyorsun 2 haftaya kadar taktırırım artık bende sabırsızlanmaya başladım kar yağmıyacağını bilsem bugün taktırırım neyse biraz daha sabredeyim
Yanlız bende heyecanlandım bana ne olduysa hadi taktırda gözümüz gönlümüz açılsın.
Aile ortamı diyelim valla inşallah taktırınca heyacanımızın karşılığını alırız gözümüz gönlümüz açılır yada bidaha resme bile bakmayız
Neyi cuk oturttu terbiyesiz Adama yardımcı olmaya çalışıyorum peehh Valla benim ev bir ara kanatlı fırının aradaydı kaçarım olmuyordu geçitten tabi nerdeyse inip iticem arabayı Korna kıyamet kopuyor Ki be tramvay geçişlerinde bile durup1 vites geçiyorum malesef eskişehirde yol sıkıntısı aşırı fazla.... Öyle park yapmakla olacak şey değil bu işler ama...
Kesinlikle yol sıkıntısı çok ama çok fazla merkez olarak küçük ve çok fazla araba var trafik akşam saatlerinde çok fazla oluyor tramvay olunca yollar iyice daraldı malesef sıkıntı çok.Üstüne birde bozuk yollar of offf ama eskişehir çok güzel bir şehir ona diyecek yok
Nedennse merak ettiğim bir şehirdir Eskişehir, siz böyle konuşunca gelmeyesim geldi.