Gönderen Konu: Bir zamanlar al-bea 'm vardı :)  (Okunma sayısı 1481 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Bir zamanlar al-bea 'm vardı :)
« : Mart 17, 2012, 04:48:26 »
Pc yi kurcalarken eskilerden bir kaç foto buldum aldı beni 2007 ye götürdü birden :P 1.3 multijet albea o zamanlar mazotta ucuzdu, zaten kokluyordu mazotu  ne km yaptım bu arabayla, tık sorun çıkarmadı .frenleri kötüdü ,konforsuzdu, rüzgar sesi de alıyordu tıkırtıda geliyodu sağından solundan  :) ama yinede çok memnundum herzaman severek beğenerek bindim 2 sene sonunda 110.000 km de aramızdan ayrıldı servise bile doğru düzgün girmedi ve gram sorunsuz sattık . ilk kazamıda bu arabayla yaptım o zaman çok korkmuştum babama ne diyecem ben şimdi diye o fotoda varmış :) ilk kaza fotomuda burda yayınlıyorum ufak bir sürtme ama ne strese girmiştim :) yani düşündümde aracımızın modeli km si segmenti ne olursa olsun severek biniyorsak en güzel araba odur bence derler ya herkese kendi güzel o zamanlar su kondurmazdım albea ya . Allah herkese gönlüne göre versin inşallah.

Buda bir pazar günü temizliğidi albeanın son zamanlarından yandaki doblo premio 2009 hala duruyor o.

Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Toyota Club Türkiye

Bir zamanlar al-bea 'm vardı :)
« : Mart 17, 2012, 04:48:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: Bir zamanlar al-bea 'm vardı :)
« Yanıtla #1 : Mart 17, 2012, 05:35:10 »
maşallah, albeayı bende severim, cd çaları bile var, volvoyu son kırdığımda, 2ay kadar kiralık kullanmıştım, çok yüksek olmasına rağmen dengeli geldi bana, az kahrımı çekmedi, 7-8bin km yaptım yaklaşık, yarım litre yağ eksiltti sadece, gerçekten mukavemetli araç üretmişler, hiç bir yerinde bir sorun yaşamadım, kiralık araç olmasına rağmen
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 17, 2012, 08:40:56 »
Ben de yaklaşık 2000 km kullandım Albea'yı. Muadili Symbol'e göre oldukça iyi bir araç bence.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 17, 2012, 12:50:54 »
memur arabası bence :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 17, 2012, 17:47:17 »
memur arabası bence :D
Bencede :)
Ben de yaklaşık 2000 km kullandım Albea'yı. Muadili Symbol'e göre oldukça iyi bir araç bence.
aynen abi arkadaşımda symbol vardı albea daha güzel diyodu hep
maşallah, albeayı bende severim, cd çaları bile var, volvoyu son kırdığımda, 2ay kadar kiralık kullanmıştım, çok yüksek olmasına rağmen dengeli geldi bana, az kahrımı çekmedi, 7-8bin km yaptım yaklaşık, yarım litre yağ eksiltti sadece, gerçekten mukavemetli araç üretmişler, hiç bir yerinde bir sorun yaşamadım, kiralık araç olmasına rağmen
arkadan biraz savuruyodu oda normal ona göre girdinmi virajlara sorun yok.
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)